Sociální sítě
Nahoru

Smysl pro dobrodružství

Podzim je za dveřmi a studio PBG přichází s novou kolekcí, která je smyslná, ženská, sebejistá a dobrodružná. Proč? Protože právě toto roční období vybízí k výletům, jelikož už není takové horko a vše se vrací po prázdninách do zajetých kolejí. Aby ten přechod v naprostý řád byl snesitelnější, spontánní útěky do přírody jsou alternativou, jak si udělat z obyčejného podzimu krásný podzim.

Právě podzimní příroda, především tzv. babí léto inspirovalo designérské duo Anetu Vojtovou a Terezu Mayer k fashion editorialu, kde hlavní elementy vycházejí z přírody a ženskosti. Hravost i spontánnost vyzařuje i z hlavní tváře kampaně a tou je krásná Vica Kerekes. „Jak je vidět na výsledných fotografiích, její dobrodružná povaha doslova podtrhuje náš úmysl. Jsme nadšené ze spolupráce, která je již opakovaná. Vica je ztělesněním našeho podzimního snu,“ dodávají Aneta a Tereza z PBG.

Samotná kolekce obsahuje zavedené produkty typu Cross body M, tentokrát o něco praktičtější, díky klasické kovové sponě. Tento popruh se dá jednoduše upravovat podle potřeby.

Další je Cross body W, která získala zcela nový vzhled. Díky novému pásku ji lze nosit i elegantně v ruce. Zachován je původní bavlněný popruh, který kabelce dodává jemnost. Obě varianty jsou v černé a šedivé barvě, které jsou stálice v šatníku každé ženy.

Za zmínku stojí i autorské zavinovací pásky, které s kabelkou ve stejné barvě posunou každý outfit o stupeň výše.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.