Sociální sítě
Nahoru

Večerní brunche se vrací

Přes léto v hotelu Alcron, přesněji v restauraci La Rotonde, probíhají oblíbené víkendové brunche. Navíc do konce srpna platí akce 4+1, tedy 4 platící hosté a jeden zdarma. „Zajímavá nabídka, která nám naše věrné hosty zase přiblížila. Je krásné pozorovat, jak se změnilo touto akcí složení skupinek. Omladili jsme tím účastníky, máme totiž více skupin přátel, kteří víkendové odpoledne tráví nad dobrým jídlem a pitím. Také jsme zaznamenali rozvětvenější rodiny, a to mně udělalo osobní radost. Najednou jsou součástí brunchů i prarodiče, a to jsem rád,“ dodává ředitel hotelu Alcron Michal Chour.

Od září pokračují klasické brunche již bez akce, ale za to s neměnící se kvalitou. Opět budou hosty čekat lahodné pokrmy, příjemná obsluha a živá hudba. Vždy v sobotu a neděli od 12:00 do 16:00. Na brunchi lze nalézt všechno od předkrmů až po dezerty. „Nejoblíbenější jsou tyto pokrmy a na ty doporučujeme se zaměřit. Hovězí a lososové carpaccio, švarcvaldská šunka, pečená kachna se zelím, mořské plody obecně a ze sladkých teček musím zmínit čoko mousse a creme brulle,“ prozrazuje executive chef Roman Paulus.

Cena víkendového brunche činí 1499 Kč za osobu včetně piva, vína, prosecca a nealkoholických nápojů. Děti mladší 12 let mají brunch za cenu 699 Kč a ti nejmenší jejichž věk nepřekročil šesti let se stravují zcela zdarma. Samozřejmě je připravená i nealko verze brunche, kdy je cena stanovena na 1199 Kč za osobu.

Podzimní novinkou je návrat večerních brunchů, které budou probíhat každou sobotu od 18:30 do 21:30. Stejné podmínky a nabídka. Možná jen označení brunch je zavádějící. Po pár předletních premiérách se ukázalo, že večerní přátelské jedno stolové minipárty jsou tím správným výstižným názvem.

Rodiny a přátelé naleznou v prostorách hotelu Alcron zázemí pro sdílení svých zážitků s dokonalým servisem. Navíc po cestě ven stačí před lobby zabočit doleva a najednou se člověk ocitne na startu sobotní noci ve vyhlášeném BeBop baru, který vyniká nejvýpravnějším servisem v celé Praze. Sobotní večer v hotelu Alcron je zárukou perfektního víkendu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.