Sociální sítě
Nahoru

Chilli pro zdravé zuby a dásně

Věděli jste, že chilli papričky dají nejen říz každému jídlu, ale také zdraví vašim zubům a dásním? Značka Splat vyvinula zubní pastu Chilli, která napomáhá regeneraci dásní, zdravým zubům, zbaví je přehnané citlivosti a ještě je šetrně a účinně vybělí.

Obsahuje totiž vysoce koncentrovanou složku z chilli papriček, která zlepšuje krevní oběh dásní, zabraňuje jejich krvácení, obohacuje je o vitamíny a má antiseptický a antioxidační účinek. Kromě pravidelného odstraňování zubního plaku je třeba o dásně řádně pečovat také manuálně a masírovat je zubním kartáčkem, čímž se rovněž zlepšuje jejich krevní oběh.

Zubní pasta Chilli stojí 149 Kč, prodává e-shop pasta-splat.cz.

Bylinné extrakty zlepšují pružnost dásní. Ionty fluoridu zrychlují mineralizaci zubní skloviny, zatímco výtažek z petržele pomáhá udržovat svěží dech. Jemná složka zubní pasty na bázi křemíku účinně, efektivně a šetrně bělí zubní sklovinu a bioaktivní vápník ji posiluje. Chilli papričky dodávají pastě příjemně pálivou chuť.

Klinické testy ukázaly, že po čtyřech týdnech používání jsou zuby bělejší až o 2 tóny dle stupnice Vitapan. Snížení citlivosti potvrdilo 60 % zúčastněných, 63,6 % si pochvaluje, že pasta pomáhá zuby rychle mineralizovat.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.