Sociální sítě
Nahoru

Místo, které si získá vaše srdce…

Jakmile jednou překročíte práh zámeckého hotelu Château Šanov, už nikdy nebudete chtít odejít. Nadchne vás nejen okouzlující spa a výtečná kuchyně, ale i unikátní atmosféra prosycená přímo až opojným soukromím. Takový relax jako tady, zažijete skutečně jen málokde…

Pětihvězdičkový resort, rozprostírající se v krásné přírodě Středočeského kraje, je hotovou oázou klidu, relaxace a královského hýčkání. Elegantní pokoje s vlastním mramorovým krbem nebo jacuzzi dýchají typickou zámeckou atmosférou, samozřejmostí je bohatý all inclusive program i služby osobního sommeliéra.

Ochotný personál vyslechne jakékoliv vaše přání, a udělá cokoliv pro to, abyste se zde cítili doslova jako v pohádce. Kromě objevování přírodních krás a odpočinku v zahradě by vám neměl uniknout alespoň jeden den ve zdejším spa. Ať už vsadíte na pohodlí vnitřního vyhřívaného bazénu nebo necháte své tělo a mysl zregenerovat při masáži, bude o vás skvěle postaráno.

Dopřát si můžete i unikátní tělový rituál, který vám navrátí ztracený klid a rovnováhu. Právě panenské ticho je pro zdejší místo naprosto typické. Hotel není určený pro rodiny s dětmi a téměř nikdy není plně vytížen, zárukou je tak naprosté soukromí a typická zámecká idyla. Rozjímání na privátní vyhřívané terase s venkovním barem tak nemůže narušit vůbec nic.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.