Sociální sítě
Nahoru

Do řady Brit Premium by Nature nově přibyly také pamlsky pro kočky

Masové žvýkací tyčinky Brit Premium by Nature Cat Sticks, které nově rozšířily sortiment krmiv pro domácí mazlíčky značky Brit, slouží jako bezlepkové pamlsky pro zpestření stravy a potěšení koček. K dostání jsou ve třech variantách.

Řada Brit Premium by Nature pro kočky se rozrůstá o měkké masové tyčinky, které v ní do té doby chyběly. Díky vysokému podílu masa v jejich složení disponují výraznou masovou chutí, což z nich dělá atraktivní pochoutku pro všechny kočky.

Receptura je dále obohacena o taurin, aminokyselinu pozitivně působící na ostrost zraku i správnou srdeční činnost. Přidané pivovarské kvasnice zase prospívají kvalitě srsti i drápků a podporují správnou funkci zažívání. Nové pamlsky navíc neobsahují lepek, možný spouštěč alergických reakcí, ani cukr, který přispívá k rozvoji obezity.

Masové tyčinky jsou k dostání ve třech variantách lišících se v druhu masa. Jedná se o kuřecí s játry, lososa se pstruhem a krůtí s jehněcím. Každé balení obsahuje tři samostatně balené tyčinky pro zachování vůně, měkkosti a čerstvosti. Vhodné jsou pro koťata i dospělé kočky.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.