Sociální sítě
Nahoru

Uhrančivý K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum

Loňský rok přišla na trh novinka K by Dolce&Gabbana, okouzlující vůně, která ztotožňuje autenticitu moderního muže. Svůdný, šlechetný a charismatický, je králem jeho každodenního života. Je přirozeným vůdcem, který ochraňuje své blízké a inspiruje všechny kolem sebe.

Teď divize Beauty představuje nový pohled na jeho osobnost, a to s uvedením K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum (2 590 Kč / 100 ml), novou vůní nabízející intimní pohled do srdce moderního krále. Intenzivní, přitažlivý a smyslný. Eau de Parfum nyní odhaluje úplnou hloubku svých vášní. Jeho srdce je otevřené, vždy přívětivé. Jeho povaha dokazuje, že není pouze nositelem koruny, ale že mu opravdu patří.

Podle příběhu K Dolce & Gabbana Eau de Toilette, zasazeného do malebné a nadčasové Toskánské vesnice Montepulciano, Eau de Parfum představuje nový aspekt moderního krále Dolce & Gabbana, ztělesněného znovu Mariano Di Vaio.

K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum navazuje na odkaz Eau de Toilette s novou smyslnou vůní, která ztělesňuje ducha muže, který si vybral svůj osud plný vášně a důvěry. Vůně je inspirovaná členitou krajinou v Toskánsku. Parfuméři Daphné Bugey a Nathalie Lorson reinterpretovali původní vůni tak, aby evokovala jak intenzivní, tak přitažlivou stránku každodenního života krále.

Zatímco je Eau de Toilette vytvořena ze směsi citrusů, ohnivou jiskru tomu dodávají hřejivé dřeviny. K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum je nyní pikantnější, má smyslnější srdce a silnější dřevité základní tóny.

Geometrický robustní flakon zůstává zachován, ale je nyní oděn do královské modři. Reflektuje novou intenzitu a přitažlivost vůně, která se v něm skrývá. Lakované sklo, které je téměř neproniknutelné, umožňuje intimní pohled na vůni. Ikonická korunka zvýrazňující sílu je tentokrát v barvě stříbrné patiny doplněnou o královskou honosnou modř.

Stejně jako Eau de Toilette se Eau de Parfum otevírá s povzbuzující fúzí horlivých citrusů, jiskřivého krvavého pomeranče mísícího se s citronem torchino a tvoří spolu bouřlivé akordy. Ostrou svěžest tomu dodávají bobule jalovce oživené pikantními tóny kardamomu.

Jiskra esence pimento povzbuzuje vášeň v srdci a zvyšuje jeho intenzitu. Křupavé pelargonie ve směsi s uklidňujícím šalvějem a levandulí nabírají novou smyslnost přidáním fíkového mléka. To dodává vůni krémový jemný nádech. Vůně se pak rozvine ve svůdný základ smyslného cedrového dřeva, doutnající pačuli a zemitého vetiveru.

Pulzující novou nótou v základu je kouřové dřevo nagarmotha. Mocně magnetická a neodolatelně smyslná vůně dokonale odráží vášnivou intenzitu novodobého krále.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.