Sociální sítě
Nahoru

TIAMI s novou kolekcí COOOLATE

Společnost TIAMI, která se jako první v České republice hrdě hlásí k používání lab-grown diamantů, představuje novou kolekci šperků s názvem COOOLATE [kulaté].

Autorská kolekce COOOLATE šéfdesignéra Milana Nováčka je, jak už název napovídá, plná hravých kuliček. Tento unikátní design vychází nejen z kuliček počítadla, ale pracuje i s myšlenkou dokonalého zrcadlení obrazu z kuličky na kuličku. Hlavní designový motiv symbolizuje dokonalost, ženskost a emocionální i materiální bohatství. „Chtěl jsem posunout linii briliantů do prostoru tak moc, aby si jich každý všiml na první pohled. Proto se celá linie kuliček nese ve výšce nad prstem, kde opravdu září. Inspirovali mě bubliny vyfouknuté z bublifuku, nedělní losování sportky ale i všude přítomné počítadlo na stole mých dětí. Co mě na této kolekci obzvlášť baví, jsou odrazy jednotlivých koulí mezi sebou. Těším se na to, kam až se kolekce COOOLATE rozroste, “ říká s úsměvem Milan Nováček.

Kolekce COOOLATE je vyrobená z 14 kt bílého zlata. Obsahuje jak originální prsteny, jejichž design tvoří jemná smyčka osázená pěti nebo sedmi kuličkami, ve kterých jsou zasazené dokonale vybroušené lab-grown diamanty, tak extravagantní, a přesto elegantní náušnice. Tento dokonalý šperk tvoří různě velké kuličky, osazené sedmnácti laboratorními diamanty o celkové váze 2 ct. Ty jsou nerovnoměrně navlečené na velmi jemném řetízku.

Šperky TIAMI dostanete zabalené v elegantní dárkové krabičce, která je vytištěná na 3D tiskárně a vyrobená z biologicky plně odbouratelného materiálu. Na krabičku lze vytvořit osobní vzkaz. Součástí balení je také certifikát pravosti, ve kterém jsou mimo jiné informace o tom, z jakého zlata je šperk vyroben, jakou hmotnost, barvu, čistotu a brus mají použité syntetické diamanty nebo jaká je celková váha zlatého šperku.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.