Rohlik.cz se i letos stal součástí akce Prague Mussel Week a nabídne zákazníkům mušle za exkluzivní cenu s 50% slevou jak v Praze, tak i v Brně.
Slávky na víně, Slávky se smetanou či Slávky po námořnicku si mohou zákazníci Rohlik.cz uvařit podle receptů Romana Vaňka a vychutnat ještě dřív než v restauracích. Rohlík zákazníkům v Praze nabídne slávky už od pátku 18. září.
Festival Prague Mussel Week bude probíhat od 21. do 27. září a klade si za cíl ukázat lidem, že mušle nejsou žádným luxusním nedostupným zbožím, ale chuťově výbornou, nutričně hodnotnou a zdraví prospěšnou součástí jídelníčku. Zažít pravé moře chutí na jazyku mají zákazníci možnost nejen v restauracích, ale i doma, například podle receptů Rohlik Chef.
„Na Rohlíku nabízíme letos 2 tuny mušlí. Opět za cenu s 50% slevou a budou pro zákazníky k dispozici jak z pražského, tak letos nově i z brněnského skladu”, upřesňuje Michal Perlík, specialista nákupu.