Sociální sítě
Nahoru

Návrhářka Vanda Janda ve spolupráci se značkou Tefal

Tefal IXEO Power v mojej dielní aj bežnom živote úplne nahradil obyčajnú žehličku kvôli jeho rýchlosti a výkonnosti,“ prozrazuje známá módní návrhářka Vanda Janda. A dodává: „Pri šití modelov mi vyhovuje aj možnosť vertikálneho použitia, kedy model môžem žehliť či steamovať aj priamo na panne, myslím, že proces žehlenia, ktorý je pri šití polovica úspechu, mi zjednošil a nesmierne urýchlil, takže ja by som nemenila.“

Tefal IXEO Power (QT2020) zcela překvapí: Dokáže naplnit všechny potřeby, k tomu rychle a pohodlně. Všestranný pomocník Tefal IXEO Power, s cenovkou 10 999 Kč, – žehlička s integrovaným napařovačem oděvů a inteligentní polohovatelná žehlící deska Smart Board, vám pomůže spolehlivě připravit oblečení pro každou situaci.

Inovativní vysokotlaká technologie produkuje mimořádné množství páry (až 5,8 barů). Váš oděv bude vypadat vždy perfektně – i když se budete oblékat na poslední chvíli. Součástí balení je také věšák pro snadnější napařování a textilní kartáč pro hrubé tkaniny.

Tefal IXEO Power si oblíbila známá módní návrhářka Vanda Janda.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.