Sociální sítě
Nahoru

Zlato a diamanty pomohou s bělením zubů

Diamantový prášek a částečky zlata krásně vyčistí zuby a už za dva týdny je o jeden odstín vybělí. Speciální zubní pasta SPLAT s těmito exkluzivními ingrediencemi má navíc velmi šetrné a pečující složení.

Bělicí zubní pasta Special Gold od značky SPLAT obsahuje extrakty z diamantů a zlata, které účinně bělí sklovinu. Obsažený bioaktivní vápník Calcis se navíc stará o to, že sklovina zůstane pevná a neporušená, proto je toto domácí zesvětlování chrupu velmi šetrné.

Zubní pasta SPLAT Special Gold stojí 259 Kč, prodává e-shop pasta-splat.cz.

Extrakt z mateří kašičky a červených hroznů mají regenerační schopnosti a navíc jsou plné vitamínů, které mají blahodárný účinek na dásně. Složka thymol a výtažek z hroznových jader pak zabraňují tvorbě zubního plaku a zubního kazu. Součástí složení jsou také enzymy z papáji, které jemně rozpouští zubní plak a rovněž poskytují jemný bělicí efekt. Není třeba tedy volit mezi bělicí a pečující pastou – Special Gold zajistí krásný i zdravý úsměv. Zároveň zlato jako takové zabraňuje zápachu z úst.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.