Sociální sítě
Nahoru

Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám vyhýbají, a to z důvodu, že si chtějí udržet štíhlou postavu, nebo jsou ve fázi hubnutí a těstoviny jim kvůli nutričním hodnotám nevyhovují. Na českém trhu se však objevily konjakové těstovinové přílohy, kterými je možné nahradit ty klasické, a to bez obav ze sacharidů cukrů i tuků. Pokud jste o nich ještě neslyšeli, zpozorněte.

Představte si potravinu, která vás zasytí, chutná vám, a ačkoliv ji konzumujte v neomezeném množství, nepřiberete po ní, ale naopak hubnete. Přesně takové výrobky můžete zakoupit na českých e-shopech i v kamenných prodejnách pod názvem Slim Pasta. Jedná se o unikátní a patentovanou potravinu, která je barvou i chutí téměř k nerozeznání od běžných těstovin a obsahuje pouze 9 Kcal na 100 gramů. Tato zdravá, nízkokalorická a nízkosacharidová náhrada těstovin nabízí celou řadu příloh, mezi kterými naleznete nudle, thajské nudle, fetuccine, tagliatelle, penne, špagety, lasagne, ale i rýži, či rýži na přípravu sushi. Veškeré produkty Slim Pasta jsou vyrobeny z ovesné vlákniny a bio mouky z rostliny konjak – tradiční asijské potraviny používané po staletí zejména v Japonsku. Konjak, který je využíván pro Slim Pasta se pěstuje ve vysokých polohách Japonska a není tak intoxikován nebezpečnými látkami. I proto má Slim Pasta zaslouženě označení BIO kvality.

Slim Pasta obsahuje až o 94 % kalorií méně, než běžné těstoviny a je přirozeným zdrojem glukomannanu – rozpustné vlákniny, která snižuje pocit hladu a má velmi příznivé účinky při redukci hmotnosti, ale i snižování cholesterolu. Neobsahuje cukr, tuk, lepek ani sůl. Je proto vhodná pro diabetiky, celiaky, vegetariány, vegany, ale také pro lidi s intolerancí na laktózu. Stejně tak je vhodná pro dietní režim, kdy potřebujete udržet na uzdě kalorický příjem, ale stejně máte potřebu se dosyta najíst. Při jejich konzumaci se totiž nemusíte cítit provinile. Jedná se prakticky pouze o vlákninu, která organismem projde a zároveň vám vyčistí střeva.

Díky neutrální chuti je možné Slim Pastu připravit na mnoho způsobů. Můžete ji kombinovat se zeleninou na vegetariánský způsob, nebo s masem a rybami. Vhodná je také do polévek a na přípravu smoothies. Záleží jen na vaší kreativitě, preferencích a chutích. Další výhodou těstovin Slim Pasta je jejich rychlá příprava. Není potřeba je vařit a jsou připravené k okamžité konzumaci, což v dnešní zrychlené době určitě mnoho lidí uvítá. Pokud máte i tak minimum času na přípravu obědů či večeří a zároveň nechcete jíst nezdravé a chemicky upravené tučné pokrmy ve fastfoodech, můžete vyzkoušet také některé z hotových jídel Slim Pasta. Ta se skládají z konjakových těstovin a omáčky. Stačí je jednoduše ohřát a můžete je ihned konzumovat. Hotová jídla jsou také nízkosacharidová a k dostání jsou v několika variantách, jako například těstoviny Arabbiata, Phad Thai, Meditteranea, Panang Kari nebo rýže na indický způsob Rice Yellow Lentil.

Slim Pasta nabízí i nízkokalorické omáčky a dresinky, mezi kterými naleznete třeba i zdravější variantu majonézy pod názvem vajonéza, barbecue omáčku, česnekovou omáčku, kečup, ale také sladký čokoládový a karamelový topping, kterým si můžete dochutit například proteinové palačinky.

Všechny tyto produkty jsou k dostání na e-shopu www.slimpasta.cz, kde se je možné také inspirovat recepty a tipy na přípravu jídel.

Více z rubriky Gastro

  • Moët & Chandon tyto Vánoce uvádí speciální dárkovou edici „Tie your wish“

    Šampaňský dům Moët & Chandon si pro nadcházející oslavy vánočních svátků a nového roku přichystal limitovanou kolekci „Tie your wish“. Design...

    Jan Pešek22.10.2020
  • Vánoční edice Hennessy Very Special

    Značka prémiového koňaku Hennessy odhaluje u příležitosti blížících se svátků limitovanou edici legendárního koňaku Hennessy Very Special ve speciálním dárkovém balení....

    Jan Pešek21.10.2020
  • Michelinem ověnčená La Degustation Bohême Bourgeoise nabízí rozvoz

    Vyhlášená perla tuzemské gastronomie musela reagovat na zavřené hranice státu, a svůj zážitkový koncept výrazně zpřístupnila k využití lokálních hostů už...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Znovuotevřená restaurace Čestr

    Jalovice a volci z českého strakatého skotu, grilování na dřevěném uhlí, dlouhé pečení v „sauně“ a současná česká kuchyně v podání...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Uhrančivé mini dýně

    Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.