Sociální sítě
Nahoru

Uhrančivé mini dýně

Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a třeba i bezlepkových, dále bistru na třídě Budovatelů v Mostě, kde po prvních krocích každý zjistí, že se ocitl v nadmosteckých výšinách či restauraci s nejlepší gastronomií a výhledem na celé Teplice, na zimu připravila skvělé sladké kulíšky, ale aktuálně májí i podzimní novinku, a to mini dýně.

Podzimní sladkohořká čokoláda, rakytníkové pyré, mléčná čokoláda, ořechy a čokoládový piškot se špetkou rumu, to je tajemství malé oranžové dýně. Překvapivá prvotní chuť a dokonale uzemňující konečný dozvuk posledních chuťových vjemů. Takhle překvapivě by se dalo popsat sousto mini dýně z Lagarta, kterou vymysleli společnými silami šéfcukrářka Dominika Tesařová a majitel s kreativní duší Jan Hawelka.

Mini dýně jsou k dostání v každé kavárně, bistru i restauraci. Tedy v Teplicích, Mostě a Chomutově, kde jsou dýně možné k okamžitému odběru nebo objednání ke dveřím bytu či kanceláře.

Více z rubriky Gastro

  • Osvěžení šetrnější k přírodě

    Nápoj Coca-Cola se v Česku i na Slovensku dodnes spojuje s nezaměnitelnou chutí a radostí v každém doušku. V průzkumu agentur...

    Marek Zelený23.5.2021
  • Výjimečné spojení rumu s bylinkami a citrusy

    Havana Club Verde, novinka světoznámého výrobce rumu, kombinuje vůbec poprvé legendární kubánské tradice výroby rumu s metodami užívanými při výrobě ginů....

    Marek Zelený18.5.2021
  • Nové a la carte menu v Alcronu

    Je libo navštívit bar či restauraci? Tuhle otázku si již nemusíte pokládat, pokud se rozhodnete ochutnat něco ze specialit hotelu Alcron....

    Jan Pešek12.5.2021
  • Ledové osvěžení

    S tím, jak teploty šplhají nahoru, máme čím dál větší chuť na pořádné osvěžení. A top drinkem do horkých dní jsou...

    Marek Zelený11.5.2021
  • J&J Lagarto vítá hosty novým menu

    Restaurace J&J Lagarto vítá hosty novým menu, kterým odstartujeme letní sezónu, ať na zahrádce, v restauraci samotné, tak i s sebou....

    Marek Zelený6.5.2021
  • Letní menu v Pelikánovi

    Menu se bude v restauraci Pelikán měnit čtyřikrát do roka dle ročních období. Samozřejmě vždy v závislosti na dovezených čerstvých surovinách....

    Jan Pešek29.4.2021
  • Umělec Refik Anadol se spojil s Hennessy

    Hennessy odhaluje své savoir faire v nečekané podobě. Uznávaný umělec a výzkumník Refik Anadol byl přizván k pozorování degustační komise při...

    Jan Pešek27.4.2021
  • Nechte se okouzlit bohatou chutí Kolumbie

    Zpestřete si tradiční pálení čarodějnic netradičním kolumbijským rumem La Hechicera, který nabourá váš zažitý stereotyp a svou podmanivou chutí omámí všechny...

    Marek Zelený25.4.2021
  • Doušek léta s Chandon Garden Spritz

    Svěží a autentický Chandon Garden Spritz přidává nový rozměr letním „spritz“ zážitkům. Stylový aperitiv, který je kombinací šumivého vína Chandon z...

    Jan Pešek21.4.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.