Sociální sítě
Nahoru

Uhrančivé mini dýně

Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a třeba i bezlepkových, dále bistru na třídě Budovatelů v Mostě, kde po prvních krocích každý zjistí, že se ocitl v nadmosteckých výšinách či restauraci s nejlepší gastronomií a výhledem na celé Teplice, na zimu připravila skvělé sladké kulíšky, ale aktuálně májí i podzimní novinku, a to mini dýně.

Podzimní sladkohořká čokoláda, rakytníkové pyré, mléčná čokoláda, ořechy a čokoládový piškot se špetkou rumu, to je tajemství malé oranžové dýně. Překvapivá prvotní chuť a dokonale uzemňující konečný dozvuk posledních chuťových vjemů. Takhle překvapivě by se dalo popsat sousto mini dýně z Lagarta, kterou vymysleli společnými silami šéfcukrářka Dominika Tesařová a majitel s kreativní duší Jan Hawelka.

Mini dýně jsou k dostání v každé kavárně, bistru i restauraci. Tedy v Teplicích, Mostě a Chomutově, kde jsou dýně možné k okamžitému odběru nebo objednání ke dveřím bytu či kanceláře.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.