Sociální sítě
Nahoru

SOUTĚŽ: Sothys mění pohled na kosmetické služby

Nápad jak změnit svět krásy dostala ve Francii, kde ji učarovala exkluzivní profesionální kosmetická značka SOTHYS Paris. Z původního zalíbení se ale nakonec stalo poslání a láska na celý život, kterou posvětil sám francouzský prezident. Výhradním dovozcem do České republiky se stala Mgr. Taťána Zajarošová už v roce 1993, kdy se účastnila ve Francii konkurzu a ve velké konkurenci zvítězila. Od té doby navázala na kooperaci s více než 180 kosmetickými salony a disponuje i moderním školicím centrem v pražském Paláci Austria.

Renomé značky SOTHYS vybudovala na tuzemském trhu Mgr. Taťána Zajarošová

Je pravda, že rozhodnutí, aby vám zastoupení bylo svěřeno, posvětil i francouzský prezident?

Ano, vybral si mě samotný majitel SOTHYS pan Bernard Mas, protože moje filozofie podnikání odpovídala i filozofii jeho firmy. Jeho rozhodnutí pak posvětil i sám Jacques Chirac, bývalý prezident Francie.

Můžete značku SOTHYS představit čtenářkám, které ji třeba ještě neznají?

Jde o luxusní francouzskou profesionální kosmetiku, která je na světovém trhu už 74 let. V roce 1982 vznikla sesterská firma v Miami na Floridě, která zásobuje trh na americkém kontinentu a od roku 1985 existuje pobočka v Singapuru určená pro asijský trh. Zastoupena je ve více než 120 zemích světa a na českém trhu působí už 26 let. Dnes se řadí k exkluzivním salonním kosmetickým značkám nejen díky kvalitě a účinkům produktů, ale především díky systému několika úrovní ošetření v kosmetické kabině. Používá se k nim materiál s vysokou koncentrací účinných látek, který je určen pouze do rukou profesionálů. Jednotlivá ošetření se od sebe liší počtem i skladbou jednotlivých kroků, proto u nich nehrozí pracovní stereotyp u kosmetiček a pro klienty jsou vždy novým zážitkem. Nabízíme cílené programy krásy včetně sofistikovaných salonních kúr, účinná a specifická řešení jakýchkoliv potřeb pleti, exkluzivní patentované manuální techniky a inovativní myšlení.

Dokážete říct po jakých produktech či procedurách ženy nejvíce touží?

Vzhledem k tomu, že se zaměřujeme na nejnáročnější ženskou klientelu, je pro ně zcela zásadní, aby jak výsledky kosmetických ošetření, tak přípravků na domácí péči byly jasně viditelné v co nejkratším čase. Jsme rádi, že se nám to opravdu daří i díky neustálým inovacím výrobků a vývoji zcela nových procedur i produktů podle nejnovějších trendů a požadavků trhu. A co jsou v poslední době největší bestsellery? Jako číslo jedna samozřejmě dokonalá hydratace, bez které nemůže žádná pleť dobře fungovat. Ruku v ruce s ní následuje anti-age péče pro zmírnění vrásek a zpevnění pleti a stále více také péče na barevné sjednocení pleti a prevenci proti pigmentovým nedokonalostem. Nejnovějším trendem a celosvětově velkým fenoménem začala být detoxikace a energie pleti s její ochranou proti působení znečištění a nepříznivým vlivům zvenčí, kterou jsme představili v loňském roce.

Zkrášlování je jedním z nejkrásnějších způsobů relaxace. Jak relaxujete po náročném dni?

Pro mě je opravdový zážitek a relaxace ošetření obličeje a těla Sothys v salonu Glamour Care, úžasné ruce kosmetičky Markétky a prostředí jejího salonu. A po náročném pracovním dni si pustím hudbu, napustím si vanu a přemýšlím, co nového pro své klienty vytvořím.

Máte nějakou vysněnou cestovatelskou destinaci, kam byste se chtěla podívat, nebo už jste se podívala a splnila si tak svůj sen?

Samozřejmě uplynulých dvacet let pracovního života mi umožnilo navštívit řadu destinací a krásných míst ve světě. Miluji japonské ostrovy a celou oblast Malajsie a Indonésie a ráda se zde se svým přítelem vracím. Zdejší lidská vlídnost a nádherná příroda je pro nás velkou inspirací a každá návštěva této země je velkou možností načerpat nové poznatky o životě a pochopit vztah přírody a člověka. Nádherných míst na Zemi jsou tisíce, ale vždy mám krásný pocit, když se z cest vracím domů. Kromě cestování je mým druhým koníčkem hudba. Díky mému příteli, který je vášnivým hudebním fanouškem, jsem viděla světové hudební ikony a jeden z největším zážitků byl nádherný koncert Paula McCartneyho v Seattlu. Vzpomínky na hudbu mého mládí rovněž oživí i letošní koncert skupiny The Who v Londýně, na který se moc těším.

Měla jste, nebo máte, ve svém životě někoho, kdo je vám vzorem či inspirací?

Mým vzorem je má maminka, díky její výchově a hodnotám, které v rodině ctíme, se mi podařilo to, že jsem dosáhla toho, kde dnes jsem. Mou velkou radostí jsou mé dvě děti Petr a Sandra, na které jsem pyšná. Mou velkou inspirací je marketingový ředitel firmy Radim Anděl, pod jehož marketingovým vedením a vzděláváním se naše kosmetičky stávají opravdovými profesionály ve svém oboru a jejich kosmetické salony prosperujícími firmami. Díky jejich profesionální péči odchází ze salonů ženy s krásnou a pěstěnou pletí, ženy krásné , šťastné a sebevědomé. Na celém úspěchu firmy se podílí členové mého týmu, kteří jsou mou oporou. Je to tým skvělých žen, které obdivuji za jejich pracovitost, loajálnost a děkuji jim za to, že naše vztahy nejsou jen pracovní. Díky mému týmu se nám daří udržet značku Sothys na předních pozicích mezi kosmetickými značkami v České republice.

SOUTĚŽ: Co znamená slovo SOTHYS?

A, dle starověké mytologie se jedná o nejjasnější hvězdu na nebi

B, japonské označení mlhy třešňových květů

C, řecký výraz pro kaviár

Správné odpovědi zasílejte na adresu soutez.iluxus@rf-hobby.cz do 15. listopadu 2020. Ze správných odpovědí vybereme stou v pořadí. Výherce získá dárkový balíček SOTHYS, ve kterém se nachází intenzivní rtěnka 237 fuchsia a 238 brun rosé Temple, duo pro kouřové líčení očí a lak na nehty 315 fuchsia Jasmin.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.