Sociální sítě
Nahoru

Volvo má nový domov

Nový autosalon Auto Průhonice otevřený u dálnice D1 na exitu 8 je největší a multifunkční centrum pro volvisty v ČR. Nejmodernější technologie, přístup k zákazníkům, výběr vozů a rychlý servis. „Tohle si musíte přijít vyzkoušet osobně,“ zvou k návštěvě spolumajitelé skupiny Auto Průhonice a. s. Karel Stolejda a Martin Veselý.

Showroom nových vozů je multifunkční prostor, kde si náš zákazník užije dokonalý komfort a pravověrný volvista najde vše, co si jeho srdce žádá. Kromě vystavených největších novinek mezi modely je všem volvistům k dispozici i největší flotila testovacích vozů,“ říká Karel Stolejda.

Na téměř 1000 m2 mohou naši zákazníci nerušeně pracovat, vychutnat si v nové kavárně vynikající kávu i občerstvení, využít pohodlnou klidovou zóna s výhledem do servisu či spoty pro konfiguraci vozů ve 3D. Začíná být chladno, přijďte k nám posedět a ohřát se u krbu uprostřed showroomu a zažít jedinečnou atmosféru moderního skandinávského autosalonu,“ doplňuje.

Novinky čekají zákazníky i na poli prodeje ojetých vozů. „K velkorysému showroomu nových vozů jsme otevřeli i krytý a v ČR unikátní showroom ojetých vozů o ploše necelých 1000 m2 a k němu i nové venkovní prodejní plochy ve dvou podlažích o celkové výměře přes 2500 m2. To nám umožňuje nabídnout zákazníkům v České republice největší výběr nových, skladových i zánovních vozů Volvo doslova pod jednou střechou.

Zásadní změny nastaly i v servisu Auto Průhonice. Nový servis tam doslova otevřeli zákazníkům, kteří mají absolutně transparentní a dokonalý přehled o opravě jejich vozu skrze velké prosklené plochy mezi showroomem a servisem. „Změnili jsme i způsob, jakým vozy Volvo opravujeme, a díky tomu jsme významně zkrátili čekací dobu na opravu či servisní prohlídku,“ vysvětluje druhý ze spolumajitelů Martin Veselý novinku, které ve Volvu říkají VPS (Volvo Personal Service).

Auto opravené do hodiny? Dívat se mechanikům doslova pod ruce z pohodlí showroomu? O tom si nestačí číst, to musíte vidět. Přijďte, rádi Vás v Auto Průhonice přivítáme,“ uzavírá Martin Veselý.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.