Sociální sítě
Nahoru

Klenotnictví Dušák zavádí novou službu

Přestože jsou rolety prodejny Klenotnictví Dušák a butiku značky Omega zavřené, Klenotnictví Dušák se rozhodlo pro všechny své zákazníky a klienty být stále k dispozici. A to nejen virtuálně prostřednictvím nových webových stránek, ale i díky nové službě „Váš hodinář & zlatník na telefonu”. Tento nový prémiový servis je poděkováním všem stávajícím i novým zákazníkům.

Pro kontaktování prodejny Klenotnictví Dušák lze využít přímo vedoucího prodejny, pana Ivo Dokoupila, a to na čísle +420 736 630 133. Butik Omega pak zaštiťuje Martina Jamburová na telefonním čísle +420 601 221 566.

„Váš hodinář & zlatník na telefonu” je efektivní možnost, jak nejen před Vánocemi, udělat radost svým blízkým bez nutnosti osobní návštěvy obchodu či zdlouhavého hledání vhodného dárku na internetu. Jedná se o individuální servis hodinářských odborníků Klenotnictví Dušák, kteří mají dokonalý přehled o novinkách, limitovaných edicích a aktuální nabídce originálních šperků ze skladových zásob více než dvaceti nejen švýcarských či německých značek.

Zboží na základě zadání zákazníka školený personal předvybere, virtuálně předvede na modelu, představí technické údaje, nastaví veškeré komplikace hodinek, vyřeší se zákazníkem platbu převodem, zařídí případnou úpravu tahů, šperků na míru a mnohé další. Vše po telefonu. Zboží dárkově zabalí a bezpečně doručí na požadovanou adresu.

Tato služba vznikla nejen pro situace, kdy vám, našim zákazníkům zůstanou vstupní rolety do našich obchodů díky koronavirové situaci nevytažené, ale pro ten pocit, že si vás vážíme a je nám ctí býti vašim osobním partnerem – hodinářem & zlatníkem,“ dodává Zdeněk Kverka, majitel Klenotnictví Dušák.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.