Sociální sítě
Nahoru

Golfové hřiště PGA National Czech Republic v Oaks Prague: nejlepší golfové hřiště v Evropě

Golfové hřiště PGA National Czech Republic Oaks Prague s hrdostí oznamuje, že získalo v sedmém ročníku World Golf Awards dvě prestižní mezinárodní ocenění – Europe’s Best Golf Course pro nejlepší evropské golfové hřiště roku 2020 a Czech Republic’s Best Golf Course 2020.

Hřiště navržené Kylem Phillipsem, které se nachází jihovýchodně od Prahy, získalo tato ocenění pouze pár měsíců od svého oficiálního otevření letos v létě.

PGA National Czech Republic nabízí v České republice jedinečné golfové zážitky. Zároveň je součástí nově vznikajícího projektu Oaks Prague o rozloze 140 hektarů, nacházejícího se v nádherné středočeské krajině, který zahrnuje nejen luxusní rezidenční bydlení, ale i budoucí boutique hotel, spa, wellness a několik restaurací.

Hřiště PGA National Czech Republic patří mezi devět golfových hřišť na světě nesoucích označení PGA National, přičemž v každé zemi může značku PGA National získat pouze jedno hřiště. To je důkazem, že golfové hřiště PGA National splňuje nejvyšší standardy pro pořádání mezinárodních golfových turnajů a nabízí všem hráčům výjimečný zážitek ze hry.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.