Dámské hodinky | 6.11.2020 | Jan Pešek

Omega Trésor s dotekem něhy

Do oblíbené řady Trésor přibyly tři nové modely, jež jsou vyrobeny z unikátního 18k zlata s označením Moonshine. Značka Omega tak opět potvrzuje, že dámské hodinky mohou být precizním měřičem času stejně jako nadčasovým a luxusním módním doplňkem.
Nové 36mm modely jsou vyrobeny výhradně z Moonshine zlata. Tato jedinečná slitina, která byla poprvé světu představena v roce 2019, našla inspiraci v měsíčním světle, jež se odráží na tmavě modré hvězdné obloze. Proto nabízí lehce světlejší odstín než je právě žluté zlato a nese s sebou vysokou odolnost vůči blednutí barvy a lesku v průběhu času.
Další žhavou novinkou, kterou mají tyto tři modely společné, jsou „Mesh“ náramky. Tyto celokovové tvarované náramky našly inspiraci v hedvábí, jež se elegantně a zcela přirozeně vlní podél ženské postavy. Přesně jako nové náramky Omega kolem něžného dámského zápěstí. Jsou to vůbec první kovové náramky v této kolekci.
Jako vždy jsou modely Trésor definovány 38 plně broušenými diamanty, jež v křivkách rámují strany pouzdra, a doplněny ikonickým symbolem květu na zadním dýnku. Korunka je ozdobena stejným květem vyplněným červenou keramikou.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz