Sociální sítě
Nahoru

Šílíte z koronaviru? Užijte si „neomezený“ pobyt na Maledivách. Místní rezort přišel s neodolatelnou nabídkou!

Že k sobě cestování a probíhající pandemie nejdou? Naopak – byť spousta cestovatelů raději sedí doma, protože se buďto obávají nákazy, nebo se jim jen nechce absolvovat testování na covid, cestovní ruch zcela nezamrzl. A sem tam se navíc objeví jedinečná šance na dovolenou, na kterou se nezapomíná. Právě takovou si nyní mohou zájemci užít na Maledivách. Resort Anantara Veli vytasil na milovníky exotiky těžký kalibr v podobě časově neomezené dovolené.

Vedení resortu Anantara Veli se zřejmě inspirovalo systémem švédských stolů, kdy se mohou hosté najíst, co hrdlo ráčí. Výjimečná nabídka se ovšem netýká jídla, ale ubytování. Návštěvníci nyní mohou setrvat, jak dlouho chtějí. Hledáte háček? Pokud ho nevidíte ve fixní částce ve výši 30 tisíc dolarů, pak žádný nenajdete. Podle serveru CNN neomezený pobyt na Maledivách v přepočtu vychází na částku přes 667 tisíc korun a zahrnuje bydlení ve vodním bungalovu, letištní transfer a snídaně.

Maledivský rezort sice za pobyt nežádá drobné, ale stále jde o menší sumu, než na kolik by zájemce vyšla vlastní nemovitost k rekreaci v zahraničí. Mimo to se můžete těšit na další bonusy, například v podobě slevy na ajurvédskou léčebnou kúru, sportovní aktivity jako šnorchlování nebo surfování a v neposlední řadě lekce vaření tradičních maledivských pokrmů.

Snahou maledivských rezortů i vlády je oživení upadajícího cestovního ruchu, který je pro souostroví stěžejním příjmem. Pokud vás nabídka oslovila, vyřiďte si víza, sjednejte si pojištění do zahraničí online a vydejte se vstříc netušeným zážitkům v destinaci proslulé nejen ikonickými vodními vilami, ale také úchvatným podmořským světem a pohodovou atmosférou.

Ještě předtím si ale přečtěte důležité informace na téma cestovní pojištění a covid na stránkách pojišťovny ERGO a udělejte si jasno v tom, jak se pojišťovna staví k plnění v případě nákazy koronavirem.

 Zdroj / foto: loyaltylobby.com, anantara.com.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.