Sociální sítě
Nahoru

Jak vybrat luxusní kabelku: rozmyslete si, k čemu ji budete nosit

Rozhodli jste se investovat do kvalitního kousku a přemýšlíte nad pořízením luxusní kabelky? Máte v hlavě nějakou konkrétní značku? Nebo teprve tápete, jakému brandu dát z široké nabídky přednost? Pořízení luxusní kabelky se vyplatí neuspěchat. Přečtěte si, čím se při výběru řídit.

Zvažte, jakou velikost potřebujete

Možná si pořizujete kabelku na běžné denní nošení do práce. A možná naopak hledáte drobné psaníčko či crossbody kabelku, kterou si s sebou vezmete na zvláštní příležitost, jako je například ples nebo romantická večeře. Prvním krokem při výběru je tedy rozhodně promyslet si, při jaké příležitosti budete daný kousek nejčastěji nosit. Například kabelky Guess se vyrábí prakticky ve všech velikostech a provedeních, na jaké si jen vzpomenete.

Velkou roli hraje materiál

Luxusní kabelka by v prvé řadě měla být kvalitní a dělat vám tak společnost po mnoho let. Většina známých výrobců přitom používá kůži, která je odolná a pyšní se dlouhou životností. Pokud však z nějakého důvodu tento materiál nemáte v lásce, můžete si vybrat jeho syntetickou napodobeninu. Vždy přitom myslete i na odpovídající péči. Jedině tak vám kabelka bude skvěle sloužit i několik let po jejím pořízení. A nezapomeňte zohlednit i aktuální trendy.

Barva musí odpovídat vašemu šatníku

Když otevřete svoji šatní skříň, jaká barva v ní převládá? Nosíte spíše hnědé, černé nebo béžové kabáty? A jaké boty bychom našli ve vašem botníku? Všechny tyto otázky je potřeba vzít při nákupu luxusní kabelky v potaz. Jedině tak získáte kousek, který se vám bude jednoduše kombinovat s ostatními částmi outfitu. V úvahu pochopitelně berte i váš osobní vkus. Pomyslnou sázkou na jistotu je přitom kabelka v černém nebo hnědém provedení.

Pozor si dejte na bílé kabelky, které mají velmi často tendenci se zbarvit od vašich svršků. Pokud byste si je například brali v kombinaci s modrou džínovou bundou, mohlo by se snadno stát, že by došlo k jejímu obarvení. A to by byla velká škoda, protože takové skutečnosti se zbavuje jen těžko.

Jakou značku podpoříte?

V poslední řadě je třeba si rozmyslet, jaké konkrétní značce dáte přednost. Možná již od mala toužíte po kabelce od nějakého návrháře a teď přišel ideální čas na to si ji konečně pořídit. Výrobců luxusních kabelek existuje celá řada, a proto si mezi nimi jistě vyberete svoji favoritku.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.