Sociální sítě
Nahoru

Velký návrat Must de Cartier

Slavná kolekce kabelek Must de Cartier hlásí svůj velký návrat. Model Game Bag, který získal velkou oblibu ihned po svém uvedení v roce 1973, se zasloužil o to, že se vínový odstín burgundy stal signaturní barvou Cartier. Nová podoba kabelek zůstává věrná svému originálu, avšak jejich uvolněný městský styl, monochromatická elegance a čistý androgynní design jasně reflektují ducha současnosti.

Přímo inspirovaná pánským business šatníkem, nová kolekce Must de Cartier se vymezuje tradičním kabelkám a vyzývá k životu bez omezení a plného svobody. Splňuje všechna kritéria původní kolekce s výjimkou přepracované podšívky z jehněčí kůže v burgundy odstínu a skryté kapsičky, ve které je ukryté zrcátko s gravírováním Cartier Paris, London a New York – třemi městy, s nimiž je Cartier historicky úzce spojen.

Kombinaci dámských a pánských prvků doplňuje podpis Cartier v podobě velkého loga. To je embosované, obšité sedlovým stehem a umístěné ve středu přední části , díky čemuž je kabelka na první pohled rozeznatelná. Logo je jedním z charakteristických znaků Must de Cartier kolekce společně se sponou na ramenním popruhu, která je stylizovaná do písmene C a identická s řemínky hodinek Cartier.

Kolekce Must de Cartier je tvořena třemi modely: Game Bag, Hobo Bag ve třech velikostech a Tote Bag v jedné velikosti, která je svým tvarem, minimalistickým designem, dvěma vnitřními kapsičkami a logem Cartier tón v tónu perfektním doplňkem pro každodenní šatník. Kabelky jsou dostupné ve vínovém odstínu burgundy, černé nebo béžové a ladí s malými koženými doplňky – peněženkami ve dvou velikostech, pouzdrem na karty a vizitkovníkem.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.