Sociální sítě
Nahoru

Italská módní značka Retrosuperfuture ve světě rumů

Značka Havana Club se spojila s předním italským výrobcem Retrosuperfuture, známým zejména pro svoje barevné acetátové brýle, aby oslavily Havanu jakožto nevyčerpatelný zdroj inspirace: Havanu jako město, kulturní centrum i název pro barvu a vzor acetátu Havana – materiálu pro výrobu brýlí, který je pro svoje typické hnědé zabarvení s pigmenty připomínající kubánské tabákové listy ikonou po celém světě.

Druhá podzimní novinka od Havana Club, limitovaná edice sedmiletého rumu Havana Club X Retrosuperfuture, vznikla ve spolupráci s přední italskou módní značkou Retrosuperfuture. Pro Českou republiku je určeno 204 lahví. Cena je 799 Kč.

Právě tento motiv je promítnut jak do limitované edice rumu Havana Club x Retrosuperfuture, tak do kapsulové módní kolekce. Toto propojení je oslavou umění současné kultury, lidí, jejich bezmezné kreativity a tvůrčích dovedností vedoucích k výjimečným a inspirativním počinům.

Acetát „Havana“, který svůj název získal díky hlubokým jantarově-zlatým odstínům se vzorem připomínajícím suché tabákové listy, byl vždy jedním z hlavních prvků kolekcí Retrosuperfuture. Spolupráce se značkou Havana Club tak byla přirozeným krokem pro sdílení odkazu výjimečného kubánského dědictví skrze kolekci slunečních brýlí, limitované edice rumu Havana Club, triček s dlouhým rukávem a domino setem – jednou z nejpopulárnějších havanských pouličních her – z acetátu Havana.

K podtržení precizního zpracování celé kolekce vytvořila značka Retrosuperfuture pro láhev tmavého sedmiletého rumu Havana Club x Retrosuperfuture unikátní design s oranžovými prvky vynikajícími na tmavém vzoru Havana na etiketě. Rum je tmavě oříškové barvy a voní po vanilce a kávě, které doplňují dřevité tóny. Chuť je výrazná, s nótami sladkého ovoce a tabáku.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.