Sociální sítě
Nahoru

Sněhový kopeček ze sítě Lagarto

Zasněžený sladký kopeček se nemusí sjíždět na lyžích, ale také s vidličkou. První takový kopec je na severu Čech a jede restaurační stopu. Vánoční dort ze sítě Lagarto je chuťově dokonalý a vizuálně realistický.

Kdo má rád sladkou tečku po svátečním hodování a cukroví není zrovna jeho šálek kávy, může sáhnout po vánočním dortu. Letos ze sítě Lagarto vzešel speciální Sněhový kopeček, který stojí 792 Kč a uspokojí vícečlennou rodinu i několikadenní návštěvu.

Samotný dort je jemný joconde, mousse z mladého kokosu, ganache z bílé čokolády a pak je tam již známý Kulíšek a malé kuličky s ganache z bílé čokolády. Signature Kulíšek obletěl všechny Lagarto pobočky a je každý den téměř vyprodaný. Spojení Sněhového kopečku a Kulíšku je absolutně sváteční bomba, která si získala mimo krajský obdiv.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.