Sociální sítě
Nahoru

Zenith Defy Midnight posetý hvězdami

Když padají hvězdy, přejete si něco? Díky švýcarské hodinářské manufaktuře Zenith teď můžete mít svůj soukromý vesmír přímo na vašem zápěstí. Seznamte se s Defy Midnight – s hodinkami, které našly inspiraci v magické noční obloze poseté tisíci hvězd. Jejich nebeský číselník si zamilují všechny ženy, které od svých hodinek očekávají prvotřídní kvalitu a jedinečný design.

Klenotnictví Dušák nabízí model za 294 300 Kč

Číselník hodinek Defy Midnight, který je umístěn v pouzdru z nerezové oceli o průměru 36 mm a zdobený brilantně broušenými diamanty, dává filozofii švýcarské značky Zenith a jejímu mottu: „Time to reach your star“ nový rozměr. V tmavě modré barvě s lesklou povrchovou úpravou vám do detailů navodí pocit nekonečného vesmírného horizontu. Nebeskou iluzi na něm dotvářejí diamanty, které označují jednotlivé hodiny s výjimkou třetí hodiny, kde je umístěno datumové okénko. Obvod lunety je pak lemován dalšími 44 diamanty, které evokují pocit hvězdné mléčné dráhy. Hodinky Defy Midnight jsou vybaveny automatickým strojkem kalibru Elite a poskytují tak spolehlivou přesnost a autonomii 50 hodin.

Defy Midnight ale nejsou jen hodinky samotné. Kouzlo jejich jedinečného designu tkví v tom, že si je každá jejich majitelka může doladit podle svého použitím velkého sortimentu náramků a řemínků. Součástí nádherného balení jsou další tři řemínky na výběr. Jejich nositelka si tak může zvolit z náramků z nerezové oceli, kožených nebo kaučukových řemínků, jež lze snadno vyměnit pomocí speciálního mechanismu. Tento úkon nevyžaduje žádné nástroje ani speciální dovednosti ze strany jejich majitelky.

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.