Sociální sítě
Nahoru

Černá estetika

Kultovní manufaktura Audemars Piguet odhalila novou verzi svých Royal Oak Double Balance Wheel Openworked, které kombinují elegantní černé keramické pouzdro s designem číselníku plným jemných kontrastů.

Poprvé je model nabízen s černým keramickým pouzdrem a náramkem. Právě keramické pouzdro poskytuje elegantní uložení pro nově přepracované plotny černého strojku využívajícího dvojici setrvaček v tónu zlata – jsou tedy viditelné na obou stranách hodinek. Tato patentovaná inovace zavedená výrobcem v roce 2016 zlepšuje přesnost chodu. Zabudováním dvou setrvaček na stejné ose je tak garantována oscilace v dokonalé synchronizaci.

Titanové dýnko hodinek nese nápis „Royal Oak Double Balancier“ na počest složitého mechanismu tikajícího uvnitř. Černé skeletované můstky navíc odhalují část rhodiovaného ozubeného soukolí na obou stranách hodinek.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.