Sociální sítě
Nahoru

Italské bombóny Leone v Čechách

Tradiční bonbóny Leone s opravdovou chutí pravé Itálie jsou nově dostání exkluzivně v síti FAnn parfumerií a na jejich e-shopu.

Jako tradiční rodinná parfumerie jsme nadšení ze všeho, co v sobě snoubí historii a kus poctivého řemesla. Bonbóny Leone byly v našem hledáčku už dlouho, protože je při toulkách po tradičních italských krámcích nelze přehlédnout,“ svěřuje se Ing. Radek Voňavka, ředitel FAnn parfumerií.

. „Jsme tedy hrdí, že je nyní před Vánoci můžeme nabídnout i na svých pultech našich zákazníkům, kterým tak třeba zpříjemníme jinak náročné období. Jejich kouzelné obaly evokující éru konce 19. století obměkčí každého, kdo si tu a tam rád osladí život,“ dodává.

V nabídce je možné objevit hned 12 příchutí původního typu bonbónů, které se vyrábí již od roku 1857 – Skořice, Spritz, Anýz, Zázvor, Mandarinka, Třešně Amarena Fabbri, Lesní plody, Mojito, Martini Rosso, Káva a Čokoládový dortík.

Dějiny bonbónů Leone se začaly psát roku 1857, kdy si pan Luigi Leone otevřel svůj první obchod s cukrovinkami. Lahodné bonbóny se vyráběly hned za rohem, odkud se o čtyři roky později nadobro přestěhovaly do Turína – města, které v Itálii kraluje sladkostem. V polovině 30. let koupila společnost vlivná rodina Monero, jejíž kapitál a know-how otevřely značce zcela nové možnosti. I přes nezadržitelný vývoj technologií a trhu si značka stále uchovává svoje původní receptury a poctivou ruční výrobu.

Sladký život je pro Italy tak trochu filozofií. A neméně důležitá je kvalita a poctivost. Proto se bonbóny Leone dodnes vyrábí podle tradičních receptur s užitím výhradně přírodních a pečlivě vybraných ingrediencí. Samozřejmostí je i ruční zpracování bonbónů a vlastní produkce moučkového cukru, který představuje jejich hlavní ingredienci. Ve složení nenajdete žádnou chemii, ale pouze přírodní extrakty, esence a barviva. Navíc je složení bez glutenu a vhodné i pro vegany.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.