Sociální sítě
Nahoru

Hvězdná kabelka Macaron Grand, kterou nedáte z ruky

V kolekci Macaron české značky FOLBEUR se zrodila hvězda v podobě elegantní a nadčasové kabelky Macaron Grand. K oblíbené malé „cute“ kabelce Macaron Petit navrhla designérka Markéta Folberová větší a prostornější variantu.

Tvarově a barevně zůstávají stejné, avšak u Macaron Grand s cenovkou 7 900 Kč dala více prostoru barvám v limitované edici kabelek s kontrastními podšívkami. Hravost barevných kombinací dává kabelkám jedinečnost a možnost být jiná. Klasickou šedou rozzářila fosforově žlutou podšívkou, nebo do hnědé všila fialovou.

Hned jak jsem dostala první prototyp Macaron Grand do ruky a začala ji testovat, věděla jsem, že tohle je perfektní kabelka. Vše, co jsem potřebovala mít po ruce, se do ní vešlo. Pokaždé, když jsem ji otevřela, nabila mě žlutá podšívka energií. Říkala jsem si, že tohle chci pro každou ženu. A protože jsme každá jiná, zvolila jsem různé barevné kombinace. Do rodiny produktů FOLBEUR přibyla další kráska. A podle mě absolutní hvězda!“ říká s nadšením o své nové kolekci designérka Markéta Folberová.

Současná kolekce kožených kabelek a doplňků FOLBEUR nabízí 5 modelů kabelek, 2 typy peněženek a 1 etui v mnoha barevných odstínech. Vedle čistých linií a minimalistického designu jsou to právě barvy, které doplňkům vtiskávají jedinečnost a osobitý styl.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.