Sociální sítě
Nahoru

Junghans – německá kvalita od roku 1861

Hodinky Junghans jsou vysoce kvalitní výrobky, které se vyznačují bezporuchovým, spolehlivým a bezvadným vzhledem. Značka je velmi oblíbená mezi zákazníky i odborníky v oboru. Seznamte se s německou společností s mnohaletou tradicí, která se specializuje na vytváření prvotřídních hodinek.

Junghans – německá kvalita na dosah ruky

Značka Junghans byla založena v Německu v polovině 19. století, přesněji 15. dubna 1861. Její název pochází ze jména jeho zakladatele Erharda Junghanse. Od samého začátku se jeho výroba hodinek specializovala na vytváření mimořádných modelů. K jejich výrobě byly použity materiály nejvyšší kvality a všechny prvky byly zdokonaleny v každém detailu. Díky tomu si značka krátce po otevření továrny získala na domácím trhu obrovskou popularitu.

Zakladatel se později zaměřil na expanzi na zahraniční trhy. V roce 1903 se tedy Junghans stal jednou z největších továren na světě. V roce 1927 značka vyrobila první hodinky s mechanickým natahováním. Na konci 80. let společnost vyrobila první rádiem řízené stolní hodiny a v roce 1995 se objevily první solární hodinky s keramickým pouzdrem, které v těchto letech představovaly technologicky vyspělé řešení. Hodinky Junghans jsou nadčasové návrhy, které jsou kombinací tradice a inovativních technologií. Díky tomu se značka už roky těší neutuchající popularitě a každý fanoušek špičkových hodinek chce mít ve své soukromé sbírce alespoň jeden model tohoto výrobce.

Všechny hodinky Junghans jsou minimalistické řešení, plné harmonie a dobrého vkusu. Ciferníky jednotlivých hodinek obsahují pouze nezbytné části. Styl hodinek připomíná staré časy a pouzdra vycházejí z klasického designu. Hodinky Junghans jsou nadčasové nabídky, které se vyznačují elegantním vzhledem a dokonalým vzhledem. Hledáte-li dárek pro své blízké, zvolte tyto jedinečné modely hodinek.

Dámské hodinky Junghans – vždy nadčasové modely

Dámské hodinky Junghans jsou mimořádnou volbou, která bude dobře fungovat. Jsou vhodné pro každou elegantní a moderní ženu, která si cení klasických řešení s nádechem extravagance. Ženy mají k dispozici hodinky na náramcích z nerezové oceli a řemíncích z vysoce kvalitní kůže nebo textilních tkanin. Barvy jednotlivých návrhů jsou velmi různorodé. Od klasických odstínů bílé a černé, přes pastelové barvy a mírně výraznější návrhy, až po originální kombinace různých barevných odstínů. Dámské hodinky Junghans mají klasický design ciferníku, na kterém je řada vylepšení, jako jsou diamanty nebo perleť. Mezi další výhody těchto hodinek patří odolnost proti vodě, luminiscenční ručičky a displej s datem.

Pánské hodinky Junghans – elegance a funkčnost

Pánské hodinky Junghans jsou také jedinečnou volbou. Každý časoměr v této kategorii je funkční řešení, které vypadá skvěle. Jednotlivé modely jsou ideální pro muže, kteří si každý den volí elegantní doplňky. Pro muže, stejně jako u dámských hodinek tohoto výrobce, jsou k dispozici hodinky na náramcích a řemíncích z kůže a vysoce kvalitních materiálů. Muži si mohou vybrat z tlumených a minimalistických návrhů, přes mírně dekorativní řešení až po extravagantní hodinky. Pánské hodinky Junghans, stejně jako dámské varianty, používají ke správnému fungování quarzový, automatický, mechanický nebo solární strojek.

Hodinky Junghans jsou nadčasové díky kombinaci tradice a inovativních, technologicky vyspělých řešení. Každý model hodinek je podepsaný logem Junghans a je skvělou volbou, která bude po mnoho let investicí.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.