Sociální sítě
Nahoru

Petra Kvitová v záři 550 diamantů na předávání cen Zlatého kanára

Petra Kvitová se stala vítězkou nejprestižnější tenisové ankety v České republice EMOS Zlatý kanár. Na tuto příležitost se ozdobila diamantovými šperky ALO diamonds, jejichž ambasadorkou je už několik let.

Na předávání cen sáhla po náhrdelníku z bílého zlata, který je zdobený 156 diamanty, což se projevuje i na jeho ceně dosahující 1 585 000 Kč. Ve stejném duchu se nesl i náramek s 225 diamanty za 1 235 000 Kč či náušnice. Ty jsou osazeny 50 diamanty a mají hodnotu 280 000 Kč. Blyštivý outfit dotvářel i prsten ve tvaru hvězdy se 46 diamanty za 459 000 Kč a minimalistický prsten se 73 diamanty za 441 000 Kč.

Petra je krásná a je velkou milovnicí šperků. Je o ní známé že v nich hraje i zápasy. Některé šperky má jako talismany, a navíc podtrhují její krásu. Spojení s českou klenotnickou značkou ALO diamonds, která letos slaví 25 let, je tedy ideální.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.