Sociální sítě
Nahoru

První závod pro Emirates Team Nový Zéland

Odpočítávání do 36. amerického poháru začíná slavnostním závodem, který otestuje posádku na té nejvyšší úrovni. Pomocnou ruku jim budou podávat sportovní hodinky Omega Seamaster Planet Ocean 36th America´s Cup Limited Edition.

Pražský Omega butik nabízí hodinky za 189 900 Kč

Uvolnění divokého soutěžního ducha v závodní sezóně Prada America´s Cup World Series Aucland a Prada Christmas Race, poprvé představí všechny týmy na pomyslné startovní čáře. Regata dává týmu Emirates Team Nový Zéland a všem ostatním soutěžícím amerického poháru příležitost vyzkoušet si, co je čeká v roce 2021. Bude to také poprvé, kdy se posádka Emirates Team Nový Zéland bude plavit na jejich futuristickém plavidlu „Te Rehutai“ ve skutečných závodních podmínkách.

Vzhledem k tomu, že první závod v podstatě zahajuje odpočítávání do Prada Cup Challenger Selection Series a 36. ročníku America´s Cup Match, nesmí chybět ani legendární hodinky Omega, jež budou podávat pomocnou ruku celému týmu a jsou oficiálním časomírou celého závodu.

Prezident a generální ředitel značky Omega Raynald Aeschlimann k tomuto dodává:

Americký pohár je pro značku Omega opravdu důležitý a má v našem srdci speciální místo. Od dokonalé přesnosti, konkurenceschopné energie až po historii… každá jeho část apeluje na DNA značky Omega. Jsme opravdu nadšeni naší rolí oficiální časomíry závodu i toho, že můžeme být součástí týmu Emirates Team Nový Zéland.“

S tímto poselstvím představila značka OMEGA hodinky Seamaster Planet Ocean 36th America´s Cup Limited Edition. Hodinky, které demonstrují odvážného ducha, touhu po dobrodružství a nejnovější technologie. Pouzdro o průměru 43,50 mm, jež je doplněno kaučukovým páskem, je vyrobeno z nerezové oceli – přičemž hodinky vzniknou v limitované edici pouhých 2021 kusů.

Nejpozoruhodnější je modrá keramická luneta, která spolu s černou a bílou keramikou ukazuje 5minutové odpočítání do startu regaty. Jedná se o taktický časový údaj, který pomáhá s absolutní přesností lodi na vodě před startem. Zajímavostí je také to, že jako protiváha sekundové ručky bylo zvoleno speciální logo soutěže America´s Cup – Americký pohár. Na zadní straně je pak logo umístěno na safírovém sklíčku, skrz které může jejich nositel obdivovat preciznost manufakturně vyráběného kalibru 8900 s certifikací Master Chronometer.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.