Sociální sítě
Nahoru

Biokosmetika Yage Organics odhaluje rozjasňující pleťové olejové sérum

Nové vysoce rozjasňující pleťové olejové sérum obsahuje 4 patentované ingredience a 16 nejúčinnějších rostlinných olejů, které jsou plné vitamínů a minerálů.

Hlavními složkami je CBD (canabidiol), které zklidňuje podrážděnou pokožku, poskytuje úlevu při zarudnutí a doslova nastartuje buněčnou obnovu. Vysoká koncentrace vitamínu C a lékořice zase prokazatelně působí na zesvětlení a sjednocení barevného odstínu pleti. Vzácné oleje, například z černého rybízu, moringy, šípku, rajčete, kamélie a baobabu pronikají do hloubky pleti a zásobují kožní buňky antioxidanty, vitamíny, omega mastnými kyselinami a díky synergickému působení přináší viditelné výsledky.

Pleťové olejové sérum Lumen Magic vyjde na 1 599 Kč. Dodáváno je v 15ml skleněné lahvičce s pumpičkou.

Z kořene, ale i semen mrkve se získávají karotenoidy a flovoidy společně se škálou vitamínů B, C, D, E, F, K. Tento koktejl dodá pleti zářivou a zdravou barvu a zabezpečí ochranu před škodlivým modrým světlem a volnými radikály z ovzduší a slunečního záření. Patentovaný extrakt z kadidla podporuje tvorbu elastenu a tím zaručuje pevný tonus pleti. Dalším patentovaným pokladem v tomto oleji je bakuchiol, což je přírodní retinol, který pomáhá vyhladit jemné vrásky a linky. Produkt je ošetřen a zesílen vibracemi medového kalcitu.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.