Restaurační sféra zaznamenala během roku 2020 velké zemětřesení. Mnoho provozů ukončilo svou činnost. Zůstali jen ti, kteří svým podnikům vdechli duši a udržují jejich činnost v bezmezné lásce a bez výhrad. Majitel a šéfkuchař restaurace Nota Bene Lukáš Nevyjel v době uzavření nelenil a cestoval po svých dodavatelích napříč celou republikou a fyzicky jim pomáhal.
V lepších časech přichází Lukáš Nevyjel se skvělým večerním menu. Inspirace tvořená každodenním příběhem. Kvalita a podpora farmářů, kteří bijí na poplach. Odbyt není podmíněn situací, ale růstem, zráním a dlouholetou přípravou. Proto nelze hrát na nižší odběr, menší návštěvnost. Prostě koloběh musí existovat bez výhrad dál.
Kdo má chuť a empatii vůči celému gastronomickému koloběhu, musí zajít do Nota Bene. Ať už během poledního menu, které je vysoce kvalitní, a přitom cenově dostupné, nebo večerní překvapivé menu, které vychází z každodenní dodávky farmářů. Jistotou bývají kachní prsa, vepřový bok, hovězí líčka, kimchi burger nebo čočkové curry.
Ať tak či onak. Každá volba je plnohodnotná a absolutně podmanivá. Plné chutě, kvalita znající rodokmen, pociťující píle a kreativita. To vše v jednom soustu. Nota Bene doloží původ každé suroviny a dotvoří každou chuť s nejlepším technologickým postupem.