Sociální sítě
Nahoru

Hlava, největší (ne)přítel člověka

Máte někdy pocit, že stojíte sami sobě v cestě? V hlavě si nosíte vize, ale nedaří se vám je zrealizovat? Chcete se stát sebevědomějšími, asertivnějšími a nebát se udělat zásadní změnu, díky které se v životě posunete tím správným směrem? Pak je toto rozšířené vydání úspěšné knihy od zkušeného mentora Dr. Ivana Černohorského určeno právě vám.

Nově rozšířené vydání knihy Hlava, největší (ne)přítel člověka pořídíte přímo na oficiálních stránkách Mindset Academy za 450 Kč.

Obsah knihy těží převážně z akreditovaných kurzů koučinku, které autor knihy Dr. Ivan Černohorský pořádá již od roku 2012. Lidé, kteří tyto kurzy absolvují, používají metody obsažené v kapitolách této knihy pro zlepšení práce s vlastním myšlením. Pozitivní výsledky se obvykle dostaví velmi rychle. Ať už se jedná o vztahy v rodině, v práci nebo ve sportu.

Kniha se věnuje iracionálním a škodlivým aspektům lidského myšlení a strategiím, jak je změnit. Na knihu se můžete dívat jako na příručku, kterou lze číst v libovolném pořadí podle toho, jaký problém právě řešíte. Naleznete v ní více než 120 legračních ilustrací od akademické malířky Ivy Skřivánkové, které vám pomohou představit si konkrétní situace a vše si zapamatovat. Kniha je rozdělena do 12 kapitol, které autor nazývá hlavními „přísadami“ pro úspěch v osobním i profesním životě. Rozšířené vydání knihy má 293 stran.

S čím vám tato kniha dle slov autora pomůže?

✔ Naučíte se pracovat s vlastními myšlenkami a vidět život z trochu jiné perspektivy.

✔ Posedlost úspěchem nahradíte nadšením pro věci, kterým se věnujete a baví vás.

✔ Dostanete se do psychické pohody a díky tomu začnete kolem sebe šířit pozitivní energii.

✔ Zlepšíte vztahy s lidmi ve svém okolí a tím se automaticky dostaví i další úspěchy.

✔ Podaří se vám najít vlastní životní cestu a užívat si ji. Kariéra nebo lepší sportovní výkony se pak dostaví jako vedlejší produkt změny vašeho osobního postoje.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.