Sociální sítě
Nahoru

Zažijte běh po oblacích: On Cloudswift

Už žádné kompromisy. Běžecké boty On jsou rychlé a zároveň pohodlné. Elegantní a zároveň sportovní. Rozběhněte se ulicemi v On Cloudswift a proměňte město ve své tréninkové hřiště.

Superpěna Helion v mezipodešvi je lehká a neuvěřitelně pohodlná, přitom ale poskytuje vysoký stupeň ochrany a návratnosti energie. Unikátní je její odolnost proti vlivům počasí, proto funguje stejně dobře v mrazu jako v horkých letních dnech.

Skvěle se tak doplňuje s patentovaným tlumením CloudTec, jehož „obláčky“ se při došlapu stlačí, aby vám zajistily maximální pohodlí, a při návratu do původní polohy podporují rychlý a energický odraz.

K vysokému komfortu On Cloudswift, které vyjdou na 4 290 Kč, přispívá síťovaný svršek a jeho vnitřní konstrukce. Oporu a vynikající obepnutí nohy vám zajistí boční panely, které oceníte při krátkých městských sprintech.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.