Sociální sítě
Nahoru

Prim ve znamení ženskosti

Novinka od jediného českého výrobce hodinek PRIM, společnosti ELTON hodinářská, je určena zejména pro ženy, které rády spojují eleganci a ženskost s praktičností. Hodinky LINEA BRILIANT z řady PRIM AUTOMATIC nejsou jen časoměřičem, ale také nádherným šperkem pro každou příležitost.

Nerezové pouzdro klasického tvaru a minimalistický číselník ozvláštnili designéři působivými detaily. Nádech luxusu dodává hodinkám kroužek z růžového zlata, ze stejného materiálu je vyrobena korunka a ucelený design doplňují zlacené ručky.

Elegantní vzhled pak umocňuje dvanáct briliantů, které decentně zdobí číselník. Hodinky jsou osazeny švýcarským mechanickým strojkem s automatickým nátahem. Ostatní komponenty hodinek, jako je pouzdro, korunka, ručky nebo číselník, byly vyrobeny v novoměstské manufaktuře společnosti ELTON hodinářská.

Hodinky budou v nabídce za 90 000 Kč.

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.