Sociální sítě
Nahoru

Lagarto v přímém přenosu i na Valentýna

Teplická restaurace J&J, která patří do severočeské sítě Lagarto, v těchto dnech rozeběhla skvělou online akci. Otevřená kuchyně, která dominuje celému interiéru restaurace, se ocitá díky kamerám u každého sledujícího doma.

J&J má take away okénko a dělá rozvozy. Tým v kuchyni v čele s Romanem Čaníkem maká o sto šest. Bohužel i přes luxusnost krabiček a kvalitním pokrmům celému týmu chybí kontakt s lidmi. Díky otevřené kuchyni byli zvyklí na zvídavé tváře, při odchodu poděkování, a hlavně spokojené hosty sedící nad snědeným talířem.

Aby alespoň trošku kuchařský tým s J&J navázal kontakt se svými hosty, začal každou sobotu vařit online. Vždy od 17:30h s výborným šéfkuchařem Romanem Čaníkem, který stíhá během vaření odpovídat na otázky hostů. Video je live na FB profilu a nese název Homeoffice.

Délka vysílání je cca 1,5h. Poté jen usednou a pochutnat si. Videa navíc zůstávají uložená a každý se k nim může vrátit a vařit podle nich kdykoliv. Suroviny jsou avízované předem a buď si je každý pořídí po vlastní ose nebo je možnost objednání v e-shopu.

Tip: tuto sobotu 13.2.2021 se bude vařit dvouchodové valentýnské menu. Ideální dárek pro svou drahou polovičku.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.