Sociální sítě
Nahoru

Najděte svoji rovnováhu s hodinkami Montblanc Summit Lite

S hodinkami Summit Lite vnáší Montblanc novou energii do své řady chytrých hodinek Summit. Hodinky jsou koncipovány pro novou generaci uživatelů luxusních smartwatch, kteří hledají ten správný doplněk odpovídající jejich zdravému a aktivnímu životnímu stylu. Oproti ostatním modelům kolekce vynikají Summit Lite svým neotřelým designem a vylepšenými funkcemi.

S novým přístupem a zaměřením na zdraví, kondici a mysl, bylo naším cílem vytvořit chytré hodinky, které svého majitele za pomoci těch správných nástrojů lehce a instinktivně podpoří v jeho každodenním životě. Pojmenované Summit Lite podle svého lehkého designu, tyto hodinky sladí všechny aktivity nositele. Byly vytvořeny speciálně pro náročného zákazníka, který je neustále v pohybu a kombinuje svou pravidelnou sportovní aktivitu s tou pracovní,“ říká Nicolas Baretzki, Montblanc CEO.

Lehké, 43 mm velké pouzdro chytrých hodinek Montblanc Summit Lite je vyrobeno z recyklovaného hliníku a robustní nerezové oceli, což mu dodává akční a vysoce výkonný vzhled. Jeho výrazný tvar je přitom moderní a elegantní.

Pouzdro lze pořídit v matné černé nebo matné stříbrnošedé barvě a je párováno buď se sportovním textilním nebo gumovým řemínkem. K dispozici jsou tedy čtyři různé designové varianty. Každý model hodinek je vybaven ostrým AMOLED displejem s 1,19 palci a sklíčkem Gorilla Glass.

Hodinky Montblanc Summit Lite nabízí také aktualizovaný monitor srdečního tepu a GPS, a jsou odolné proti vodě do výše 5 ATM. Stejně jako u ostatních hodinek z řady Summit, jejich technologie a software fungují na operačním systému Wear OS by Google, který je plně kompatibilní se smartphony Android i iOS.

Vedle všech aplikací a služeb systému Wear OS by Google Montblanc vyvinul i vlastní, proprietární aplikace založené na osvědčených algoritmech, které odlišují chytré hodinky Summit Lite a jejich majitelům nabízejí přidanou hodnotu. Jsou to aplikace:

Cardio Coach – Aplikace poskytuje osobní tréninková doporučení na základě aktuální úrovně kondice (VO2 max) a interaktivní coaching. Sleduje pokroky uživatele a na základě toho se nastavení aplikace neustále přizpůsobuje. Uživatel si tak může zlepšit svoji kondici podle vlastních cílů a požadovaným tempem, ideálním pro zdravé a dlouhodobé výsledky.

Body Energy – Aplikace sleduje duševní a fyzické vyčerpání, aby mohla zobrazit aktuální energetickou hladinu uživatele. Zahrnuje data ze spánku, z aktivity a úroveň stresu. Uživatelé tak snadno vidí vliv svého chování na jejich hladinu energie, a mohou efektivně upravit své plány tak, aby optimalizovali každodenní energetické využití.

Spánek – Tato aplikace podrobně sleduje spánek: jeho délku, kvalitu i jednotlivé fáze. Dává personalizované doporučení ke zlepšení kvality spánku, a tím i denní úrovně energie. Uživatel tak získá jasnou představu o svých spánkových vzorcích a může je aktivně zlepšovat.

Stres – Aplikace mapuje úroveň fyzického a psychického stresu a poskytuje strategicky načasované rady. Uživatelé tak mohou sledovat reakci svého těla na stresující události a dostávají proaktivní doporučení k provádění dechových cvičení během stresového období.

Chytré hodinky Summit Lite byly vyvinuty s ohledem na udržitelné cíle společnosti Montblanc. Pouzdro je vyrobeno z recyklovaného hliníku a balení je celé z papíru.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.