Sociální sítě
Nahoru

Ikona s futuristickou tváří: Ventura Elvis80 Skeleton

Možná víte, že to byla právě značka Hamilton, kdo v roce 1957 představil první elektronické náramkové hodinky na světě. Tehdy to byla velká věc, designéři a konstruktéři psali hudbu budoucnosti. Strojek v duchu sci-fi navíc vložili do trojúhelníkového pouzdra, typický znak elektrického impulzu pak umístili na střed číselníku. Vznikl dnes již ikonický model Ventura, který si oblíbily celebrity i ti, kdo touží po hodinkách s neotřelým vzhledem.

Za největšího fanouška hodinek Ventura považujeme krále rokenrolu Elvise Presleyho. Nosil je v soukromí i ve filmu, třeba ve snímku Blue Hawaii, kde zazněl jeho slavný song „Can’t Help Falling in Love“. Jeho láska k hodinkám Ventura se projevovala i tak, že je často a rád dával svým blízkým. Právě této hudební a herecké ikoně je věnován nejnovější model Ventura Elvis80 Skeleton, který bude již brzy dostupný v obchodech a e-shopech, a to hned ve dvou provedeních.

To první má ocelové pouzdro potažené černým PVD. Dramatický vzhled dodává této časomíře červená sekundová ručka a červený print v podobě pulzujícího impulzu. Luxusně působí druhá varianta ve zlaté PVD úpravě s detaily ve zlaté barvě. Až artově vyhlížející skeletovaný číselník dává nahlédnout do srdce strojku.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.