Sociální sítě
Nahoru

Zbývá sto dní do zahájení Olympijských her v Tokiu

Blíží se sportovní svátek roku. Může to být o něco později, než bylo plánováno, ale olympijské hry v Tokiu jsou na spadnutí. Dnes je to přesně 100 dní do jejich začátku.

Zatímco sportovci zahajují své finální přípravy, oficiální časomíra této sportovní události, společnost Omega, odhalila na tuto počest speciální edici hodinek Seamaster Diver 300M Tokyo 2020. Hodinářská značka Omega tak po 29. v historii splní svou roli oficiálního časomíry olympijských her, pro které je partnerem od roku 1932.

Hodinky Omega Seamaster Diver 300M Tokyo 2020 potěší všechny sportovní nadšence i sběratele hodinek barevnou paletou inspirovanou logem LOH 2020 Tokyo spolu s nejmodernějšími technologiemi hodinářského průmyslu.

Modrou barvu doplňuje vyleštěný bílý keramický číselník, kterému svou extra hloubku dodávají laserem vyryté ikonické vlny značky. Nechybí ani indikace data a červeně zvýrazněný slavný nápis Seamaster. Modřené ručky a indexy doplňují design číselníku a jsou vyplněny luminiscenční barvou Super-LumiNova.

42mm pouzdro vzniklo z nerezové oceli a je opatřeno modrou otočnou keramickou lunetou, která je vyplněna bílou smaltovanou potápěčskou stupnicí. Nerezová ocel je použita i na náramek, který je hladce integrován do pouzdra.

Zadní dýnko pracuje se safírovým sklíčkem, které nese znak olympijských her v Tokiu 2020, pod kterým tepe manufakturně vyráběný kalibr 8800, certifikovaný podle nejvyšších standardů přesnosti, chronometrického výkonu a magnetické rezistence.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.