Sociální sítě
Nahoru

Rado Captain Cook Bronze: Hodinky připravené na dobrodružství

Moderní i klasické, tradiční i inovativní, trvalé i vyvíjející se: hodinky Rado Captain Cook Bronze jsou hodinky plné kontrastů. Navrženy pro život: jsou žijící legendou značky Rado. Ta s hrdostí představila novou verzi modelu modelu Captain Cook Automatic Bronze v očekávané variantě s keramickou lunetou v barvě zrajícího vína.

Jediný pohled na číselník hodinek Rado Captain Cook stačí, abyste pochopili majestátnost těchto hodinek.

Značka Rado je známá jako průkopník práce s nejmodernějšími materiály, inovativními designy a netradičními barevnými kombinacemi. „The Master of Materials“ si tentokrát opět hraje s inovátorskými materiály, jako je high-tech keramika, a nově přidává i nejstarší materiál vytvořený lidmi – bronz. Výsledkem jsou hodinky, jež okouzlí svým dokonalým zpracováním i barvou.

Značka Rado využila svých odborných znalostí získaných během své více jak třicetileté práce s high-tech keramikou. Nový model Rado Captain Cook Automatic Bronze Burgundy hravě dostojí své hodnotě i originálu, jež spatřil světlo světa v roce 1962. Dnes je uveden do života v nové a vylepšené podobě pro 21. století. S vintage detaily a stylem věrným originálu, se hodí pro každého moderního muže.

Výsledkem jsou hodinky, jež vás okouzlí otočnou lunetou a laserem vyrytými indexy. Ty jsou vyplněny luminiscenční barvou Super-LumiNova, která umožňuje jasnou viditelnou i ve tmě. Zadní dýnko schovává Rado Calibre 763, který poskytuje 80hodinovou rezervu chodu –samozřejmě vytvořený ze základů ETA.

Nádherný vínový odstín hodinek byl pro mistry hodináři z Lengnau výzvou, protože je známo, že červené odstíny jsou ve světě keramiky na výrobu nejtěžší. Tam, kde je vášeň, tam se dostává nejlepších výsledků – a vy je můžete sami pocítit.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.