Sociální sítě
Nahoru

Glamping: nádherné sny v luxusních stanech

Na zahradě. V lese. U potoka. V džungli. Na louce. Kdekoli. V luxusních stanech Lotus Belle můžete být v bezprostředním kontaktu s přírodou tam, kde vám je dobře. Tam, kde je svět nejen krásný, ale přímo nejkrásnější.

Stany jsou vyrobené podle osvědčeného vzoru jurty z nejkvalitnějšího plátna. Během vašeho outdoorového dobrodružství vám nabízejí maximální pohodlí v bezprostředním kontaktu s přírodou. Stan si můžete postavit u moře, ve vnitrozemí nebo na horách. Naše stany poslouží však i jako dočasná základna i při venkovní párty nebo jako luxusní místo pro hosty pod hvězdným nebem.

Luxus, komfort a kempování = glamping

Jižní Čechy? Podorlicko? Jeseníky? Tachovsko? Kdekoli. V přírodě, daleko od každodenních starostí a turistických davů je luxusní stanování přímo v přírodě už pár let oblíbenou formou dovolené. Noví „nomádi“ si přitom vůbec nemusejí odepírat styl, design, ani komfort – vysokou úroveň ubytování v přírodě totiž zajistí luxusní stany Lotus Belle.

Stany mají plochu až 65 m2 a zajišťují nejen dostatek prostoru, ale také přizpůsobitelný půdorys a výšku přes 2 metry – takže ve stanu lze normálně stát. Ke stanům se dodávají na míru vyrobené kokosové koberce nebo dřevěné podlahy z masivního dřeva. K dalším doplňkům patří speciálně konstruovaná kamna, solární moduly a osvětlení.

Pro romantiky tělem i duší je zde model „Stargazer“, v němž v leže na (polním) lůžku můžete přes průhlednou střechu v noci obdivovat hvězdné nebe.

Letní obydlí s plátěnou střechou pro deluxe glamping

Stan Lotus Bell se vejde do malého kufru, postavíte jej ani ne za hodinu a stojí už od 2 100 eur. Poslouží vám však nejen jako dokonalý příbytek na cestách, ale také jako zahradní altán nebo jako prázdninová základna u vody.

Letní obydlí s plátěnou střechou se snadno čistí, je zcela odolné proti vodě, větru i ohni. Stan je vyrobený z vysoce kvalitního plátna o gramáži 360 g/m2). Proto se hodí pro trvalé umístění na jednom místě. Stavbu, upevnění i demontáž na různých akcích může na přání provést též servisní tým firmy Lotus Belle.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.