Sociální sítě
Nahoru

Přivítejte léto s novou kolekcí zdravotní obuvi FORcare

Barevnost, pohodlí a velká škála modelových řad, to vše přináší nová česká značka korkové obuvi FORcare. Cílem FORcare je nabízet funkční a pohodlnou obuv, která zároveň upoutá pozornost svým designem, vzory a barvami. V současnosti nabízí dámské a pánské korkové nazouváky s fyziologicky tvarovanou vyměkčenou stélkou, která je pro značku typická.

Vyměkčení zaručuje pohodlí chodidel i během dlouhého pracovního či školního dne. Primárně jsou však nazouváky oblíbenou volnočasovou obuví, a to především v letních měsících, které se pomalu, ale jistě blíží. Z pestré nabídky odlišných modelů si jistě vyberete ty pravé i vy!

Dvoupáskové pantofle se stále řadí mezi nejoblíbenější, a proto je jejich nabídka opravdu široká. Ať už máte rádi černou klasiku, nebo spíše preferujete poutavé potisky, jistě u FORcare objevíte vhodnou variantu splňující vaše požadavky.

U FORcare uvidíte vše…od tradičních dvou páskových pantoflí až po elegantní obuv na klínku, která zdůrazní ženskost a je skvělým doplňkem k letním šatům či sukni. Korkový klín s potažením je pro značku charakteristický. Díky potaženému klínu je korek pevnější a odolnější. Obuv FORcare je tedy vhodná ke každodennímu nošení, ať už zvolíte jakoukoliv variantu.

Letošní kolekce byla rozšířena o letní modely s oblíbenými styly pásků. Jedním z nich je trendy jednopáskový model s rafinovanými průřezy zobrazený na předchozí fotografii. V nabídce naleznete jak jednobarevné, tak s hadím potiskem.

Pro obě varianty byl použit syntetický materiál Eko kůže, který vyniká svou odolností a prodyšností. Dalším hitem letní sezóny jsou samozřejmě žabky. Proto ani ty nesmí chybět v nové letní kolekci, kde jsou zastoupeny hned dvěma modelovými řadami. Neváhejte a prohlídněte si je přímo na e-shopu WWW.FORCARE.CZ, kde mimo jiné objevíte veškeré specifikace použitých materiálů a vlastnosti obuvi.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Obuv

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.