Sociální sítě
Nahoru

Union Glashütte opět na startu ADAC Deutschland Klassik

Byla to právě technická dokumentace, jež se stala silnou inspirací pro novou kolekci Noramis Date Limited Edition. S datem zahájení, které se má shodovat s odstartováním závodu veteránů ADAC Deutschland Klassik v roce 2021, přichází hodinky na trh ve velmi exkluzivní edici čítající pouze 200 kusů.

Design číselníku Noramis Date se vrací zpět ke členění číselníku z minulosti. Jejich cílem je zdůraznit cit pro preciznost a zručnost hodinářů z Glashütte. Unikátní, jemně dělený design oddělující hodiny, minuty a sekundy od sebe, propůjčuje hodinkám hluboce technickou notu.

Řemínek z telecí kůže, který ladí s barvami, dodává sportovní notu a dokonale zapadá do 40 milimetrového pouzdra, které pracuje jen s téměř nepatrnou lunetou. O přesnost ocelových hodinek se stará mechanický strojek UNG-07.01 s automatickým nátahem a rezervou chodu až 60 hodin.

Závod veteránů ADAC Deutschland Klassik se bude letos konat od 30. června do 4. července v oblasti kolem Drážďan; trasa letos dokonce povede závod napříč městečkem Glashütte, a to přímo kolem manufakturní budovy značky Union Glashütte. Ta se stala oficiálním partnerem akce již pošesté. K hodinkám je proto kromě klasického transparentního dýnka také číslované plné dýnko z nerezové oceli, které je zdobené mapou Německa se zvýrazněnou oblastí Saska.

Limitovaná edice Noramis Date Deutschland Klassik 2021 bude k dispozici v hodinářství Koscom, a to za cenu kolem 50 000 Kč, a to dle aktuálního kurzu v den závodu.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.