Sociální sítě
Nahoru

Sennheiser zahájil prodej špičkových mikrofonů pro nezávislé tvůrce

Sennheiser zahájil prodej nových kondenzátorových mikrofonů Sennheiser XS Lav a MKE 400. Ty ocení nejen profesionálové, ale také začínající tvůrci audiovizuálního obsahu. Klopový mikrofon XS Lav představuje díky USB-C ideální řešení pro autory podcastů a vlogery, kteří svou tvorbu snímají s pomocí chytrého mobilního telefonu či PC. Zároveň se však může hodit i pro zvýšení zvukové kvality stále častějších videokonferencí.

Model XS Lav získají začínající autoři za 1570 Kč, puškový MKE 400 za 5 280 Kč a kompletní set pro vlogery za 6 060 Kč.

Puškový mikrofon MKE 400 potěší svou všestranností a bohatými možnostmi nastavení. Navzdory hmotnosti pouhých 93 g v sobě ukrývá odpruženou mikrofonní kapsli, elektroniku pro nastavení citlivosti pro různé vzdálenosti záznamu i low-pass filtr. S jeho pomocí lze snadno potlačit ruchy vznikající ve větrném počasí nebo například hluk motorů v dopravních prostředcích.

Promyšlený puškový mikrofon MKE 400 skvěle poslouží pro záznam rozhovorů, reportáží i vlogů. Jeho směrová charakteristika a elektronický low-cut filtr zajistí eliminaci okolních ruchů a každé slovo tak zazní s perfektní srozumitelností.

Kromě základního balení, ve kterém naleznou zákazníci mikrofon MKE 400, transportní obal, kožešinovou větrnou ochranu a dva propojovací jack kabely, z nichž jeden nabízí balancovaný výstup, připravil výrobce i set pro vlogery. Ten navíc obsahuje kvalitní stativ uznávaného výrobce Manfrotto, doplněný o klip pro mobilní telefon se sáňkami pro spolehlivé uchycení mikrofonu.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.