Obuv | 27.5.2021 | Marek Zelený

Letní perspektiva: Kolekce Gino Rossi jaro/léto 2021

Architektonické tvary, středomořské odstíny, detaily odkazující na minimalismus 90. let – v nové kolekci Gino Rossi najdete boty a tašky kombinující čistý styl s kvalitním zpracováním.
Vysněná destinace na letní dovolenou? Vila s výhledem na moře. Vsazena do drsné krajiny, zařízena v moderním stylu, jednoduše, ale inovativně. Uvnitř vybavena designovými klasikami a všude kolem ticho, prostor a zeleň. Přesně takové místo se stalo kulisou pro letní kampaň Gino Rossi.
Neutrální barvy kolekce korespondují s krajinou – šedé skály, modrá voda nebo pastelový odstín žluté připomínající odpolední slunce.
V dámské kolekci dominují žabky s malým podpatkem – masivnějším i lehkým, vyrobeným z řemínků, stejně tak na ploché podrážce se záhyby vepředu. Žabky se opět vrátily na scénu, tentokrát v rafinované verzi, právě takové, jaká byla k vidění v 90. letech u zastánců minimalismu. Béžové lodičky s kontrastní špičkou odkazují na nadčasovou eleganci. Než k nám dorazí pravé léto, v botníku každé elegantní dámy by neměly chybět lesklé mokasíny. Trend lesklých mokasínů se skvěle hodí ke kostýmkům, ale i k vzdušným šatům.
Kabelky ladí s botami v neutrálních odstínech. Jejich tvar odkazuje na architekturu. Vládnou zde geometrické tvary, barevné kontrasty a zajímavé textury, jako jsou záhyby a prošívání. Měkké zvrásněné tašky z přelomu století mají šanci získat titul „it-bag“ – vysoce kvalitní designová kabelka.

V pánské kolekci se také objevují mokasíny, a to v neutrálních barvách, minimalistické sandály z 90. let či lehké vzorované tenisky. Na služební cestu, trénink nebo víkend mimo město každý muž jistě využije užitečné tašky podlouhlého tvaru nebo prostorné batohy.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz