Sociální sítě
Nahoru

Letní perspektiva: Kolekce Gino Rossi jaro/léto 2021

Architektonické tvary, středomořské odstíny, detaily odkazující na minimalismus 90. let – v nové kolekci Gino Rossi najdete boty a tašky kombinující čistý styl s kvalitním zpracováním.

Vysněná destinace na letní dovolenou? Vila s výhledem na moře. Vsazena do drsné krajiny, zařízena v moderním stylu, jednoduše, ale inovativně. Uvnitř vybavena designovými klasikami a všude kolem ticho, prostor a zeleň. Přesně takové místo se stalo kulisou pro letní kampaň Gino Rossi.

Neutrální barvy kolekce korespondují s krajinou – šedé skály, modrá voda nebo pastelový odstín žluté připomínající odpolední slunce.

V dámské kolekci dominují žabky s malým podpatkem – masivnějším i lehkým, vyrobeným z řemínků, stejně tak na ploché podrážce se záhyby vepředu. Žabky se opět vrátily na scénu, tentokrát v rafinované verzi, právě takové, jaká byla k vidění v 90. letech u zastánců minimalismu. Béžové lodičky s kontrastní špičkou odkazují na nadčasovou eleganci. Než k nám dorazí pravé léto, v botníku každé elegantní dámy by neměly chybět lesklé mokasíny. Trend lesklých mokasínů se skvěle hodí ke kostýmkům, ale i k vzdušným šatům.

Kabelky ladí s botami v neutrálních odstínech. Jejich tvar odkazuje na architekturu. Vládnou zde geometrické tvary, barevné kontrasty a zajímavé textury, jako jsou záhyby a prošívání. Měkké zvrásněné tašky z přelomu století mají šanci získat titul „it-bag“ – vysoce kvalitní designová kabelka.

V pánské kolekci se také objevují mokasíny, a to v neutrálních barvách, minimalistické sandály z 90. let či lehké vzorované tenisky. Na služební cestu, trénink nebo víkend mimo město každý muž jistě využije užitečné tašky podlouhlého tvaru nebo prostorné batohy.

Více z rubriky Obuv

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.