Sociální sítě
Nahoru

Swatch s novým materiálem Bioceramic

Značka Swatch představila svou nejnovější inovaci: BIOCERAMIC. Pouze pár měsíců po uvedení prvních hodinek vyrobených z materiálu z biologických zdrojů v září 2020 přichází zcela nová a unikátní kombinace doplněná o keramiku.

Ze dvou třetin keramika, z jedné třetiny materiál z biologických zdrojů – BIOCERAMIC je pružný a odolný materiál s hedvábně hebkým povrchem na dotek. A která modelová řada z kolekce Swatch by se lépe hodila na prezentaci nového materiálu, než BIG BOLD? Díky robustnímu pouzdru s průměrem 47 mm nabízí dostatek prostoru, abyste mohli do sytosti ocenit charakteristiku BIOCERAMIC. Vybírat můžete z pěti pečlivě zvolených barev – černá a bílá klasika, optimistická světle modrá a růžová a „barva roku“ šedá.

BIG BOLD BIOCERAMIC jsou čisté, ale výrazné designové kousky, které dávají maximálně vyniknout novému, sametově hebkému materiálu a díky svému jedinečnému provedení můžete navíc nahlédnout do útrob hodinek. Pásek, sklíčko i poutka jsou vyrobeny z materiálu s biologickým základem.

Značka Swatch započala hodinářskou revoluci již v roce 1983. O několik let později byly představeny hodinky vyrobené pouze z 51 dílů. V posledních letech se zaměřila na ekologii a udržitelnost. První na řadu přišlo samotné balení hodinek, které nijak nezatěžuje přírodu díky použití zcela rozložitelných materiálů. V minulém roce uvedená kolekce Bioreloaded je kompletně vyrobena z plastů s biologickým základem. A nejnovějším přírůstkem v řadě revolučních nápadů je právě BIOCERAMIC.

Swatch vždy hledá způsoby, jak zatlačit na pilu, když jde o design, materiály a technologie. BIOCERAMIC je dalším krokem inovativní cesty značky. Do konce roku 2021 budou všechny klíčové produkty používat tento materiál.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.