Sociální sítě
Nahoru

Jak zazářit u bazénu nebo na pláži?

Plavková sezóna je v plném proudu a vy stále nevíte, jaký typ plavek letos zvolit? Jednodílné, dvoudílné? Jaké výhody skrývají jednodílné plavky a naopak.

Jednodílné plavky

Jednodílné plavky se za poslední dva roky dostaly znovu do popředí, a to i u mladších věkových kategorií. Kromě toho, že skryjí případné nedokonalosti, jsou i velice praktické. Pokud si užíváte ve vodě všechny okamžiky a rády si dáte pár kondičních bazénů, tak jednodílné plavky budou pro vás naprostý ideál.

Jedinou nevýhodou je opalování – v jednodílných se zkrátka moc neopálíte, proto je lepší po nich sáhnout až tehdy, kdy máte sluníčka dost, anebo vybírat takové střihy, u kterých máte alespoň volný dekolt. Vyzkoušejte například plavky Nice z nové kolekce Lisca, nejenom, že barvami přímo volají léto, ale najdete zde spoustu střihů, které tak podtrhnou vaše já.

Přehozy, kimona, tuniky

Plavky nejsou to jediné, co sbalit do kufru na dovolenou. Plážové oblečení (tuniky, kimona, parea) oceníte například při procházce po pláži, pokud příliš neholdujete promenádě v plavkách.

Díky svým lehkým, prodyšným materiálům ani nepoznáte, že na sobě něco máte.

Velice oblíbeným kousek od značky Lisca je například halenka s ¾ rukávem Okinawa, která díky svému prodlouženému střihu zakryje vše podstatné.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.