Sociální sítě
Nahoru

Stavebnice, kterou ocení i dospělí. Postavte si doma Tower Bridge nebo rovnou hrad

Kdo by jako malý neobdivoval stavební práce? Dnes není problém pasovat děti do role architektů a následně stavebních inženýrů, a to díky stylové stavebnici plné zmenšenin klasických cihel, dveří i oken. Tahle hra spolehlivě zaměstná i dospělé.

Stavba nanečisto

Za míchačkou, bagrem nebo cihlami se na ulici otočí nejedno dítě. Že i vy znáte takové? Pak pro vás máme tip na ideální dárek. Nevídanou radost ale udělá i dospělým. Cihličky pro děti, ze kterých za pomocí malty a zednického náčiní postavíte domeček, hrad nebo známou památku, jsou skvělou hračkou pro malé i velké, pro holčičky i kluky. Taková stavba nanečisto je navíc skvělým tréninkem trpělivosti i motorických dovedností. Stavebnice je doporučena dětem od šesti let, populární cihličky ale s přehledem zabaví i tatínky a dědečky.

Opakování je matka moudrosti

Ačkoliv se může zdát, že na výstavbu nemáte více možností, opak je pravdou. Ať už se vám domeček povede nebo ne, narozdíl od opravdového domu zde můžete začínat znovu a znovu. Pravé pálené cihličky se po namočení do vody od malty zase oddělí, a vy tak můžete stavět nový projekt. Dokupovat navíc můžete jen samostatné cihličky, takže se vám vaše stavby mohou rozrůstat do nevídaných rozměrů. S trochou představivosti můžete domečky navíc dozdobit dle svých představ – a dům vašich snů je na světě.

Dárek, na který se nezapomene

Často vzpomínáte na vaše oblíbené stavebnice z dětství a na to, kolik zábavy jste si s nimi užili? Ne jinak to bude s touhle stylovou stavebnicí, s jejíž pomocí si můžete postavit třeba miniaturu vašeho vlastního domu. A právě taková replika může být skvělým a neokoukaným doplňkem třeba do vaší kanceláře. Ať už tyhle maličké cihličky pořídíte jako dárek pro nejmenší, kteří si budou moci vyzkoušet, jak asi vypadá stavba domu nebo uděláte radost sami sobě, litovat určitě nebudete. Fantazii se meze nekladou, a tak se nemusíte bát vytvářet taková stavení, která byste v reálném světě pro svou velikost nejspíš nechtěli uklízet.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.