Hygiena intimních partií je samozřejmost, co ale další péče o ženský klín?

Intimní partie si zaslouží extra péči stejně jako obličej, i na nich se totiž nemilosrdně podepisuje zub času. Český kosmetický trh zatím velkým výběrem neoplývá, kromě mýdel a sprchových gelů pro intimní hygienu se setkáme tak nanejvýš s balzámem a vodou po holení. Ale třeba značka přírodní kosmetiky Maat nabízí pečující máslo na ženský klín, které má hned několik využití.
Malé množství másla jemně vetřete do oblasti ženského klínu, používejte na navlhčenou pokožku, ideálně po koupeli. Bambucké a kakaové máslo, měsíčkový a kokosový olej dokonale hýčkají citlivou pokožku, pravidelným používáním dosáhnete její větší pružnosti, ochráníte před vysušením a zjemníte ji tak, že bude na dotek sametově hebká.

Pečující máslo na ženský klín IntiMaat, 60 ml za 276 Kč, 30 ml za 151 Kč, aromaaterapie.cz

Po holení a při pocitu diskomfortu
Máslo účinně zklidňuje pokožku podrážděnou holením, výsledkem čehož bývají neestetické pupínky, a velmi dobře se osvědčilo i v případě nepříjemných pocitů svědění a pálení. Obsažené éterické oleje jsou mimo jiné protizánětlivé a protivirové.

Jako přírodní lubrikant
Vůně jasmínu, růže a vanilky vás psychicky uvolní a navodí pocit vzrušení, váš zážitek ze splynutí s partnerem pak bude hlubší a intenzivnější. Kromě zajištění skluznosti a hydratace působí jako prevence proti podráždění.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz