Sociální sítě
Nahoru

Nové vůně Rivières de Cartier zachycují divokou krásu řek

Mathilde Laurent, parfumérka domu Cartier, vytváří kompozice vůní, které zosobňují čistý styl této významné značky. Novou kolekcí toaletních vod Rivières de Cartier oslavuje Mathilde Laurent existenci a nedotčenou krásu vody jako zdroje čichového vjemu a odrazu vůně.

Toaletní vody z kolekce RIVIÈRES DE CARTIER 100ml: 3 000 Kč

Hovoříme-li o vodě v parfemářství je to poměrně běžné, zvláště pokud se jedná o téma intenzity vůně. Faktor inspirace je ale nedoceněn. Jaká je role vody? Co nás učí? Mathilde Laurent připomíná, že voda byla naším prvním zrcadlem, očišťuje a směřuje nás k uvědomění si sebe a života, který plyne jako řeka.

Pro Mathilde je říční voda parfém obsahující vůni každého prvku, se kterým se cestou potká, organický nebo minerální: listy, květiny, kořeny, ovoce či kameny. Každá vonná molekula se spojí s vodou a zanechá po sobě pestrý přírodní koktejl plný nádherného aroma.

Radost, bezstarostnost a bohatost: tři řeky, tři silné emoce, jako přírodní koupel a oslava života.

RIVIÈRES DE CARTIER ALLÉGRESSE: Řeka krásná a radostná, která se rozechvěje potěšením při setkání s tuberózou. Plná života nasává vůni lístků a zrnek bergamotu a čerstvých tónů černého rybízu.

RIVIÈRES DE CARTIER INSOUCIANCE: Svobodná a sladká, tato něžná řeka září v odlesku slunečních paprsků. Odráží se od kvetoucích kosatců a fialek jiskřící v chladném stínu ovocných stromů.

RIVIÈRES DE CARTIER LUXURIANCE: Tato velkorysá a bohatá řeka oplývá přírodou. Ve vůni naleznete kapradiny, řečík lentišek, dub, rozmarýn a divoké byliny. Je zdrojem přirozené a nespoutané svěžesti, jejíž energie je zintenzivněna pelargonií.

Design, flakóny i složení vyjadřují plně odpovědný přístup. Všechny vůně vznikají z vysoce kvalitních ingrediencí. Obsažený líh pochází z plně rostlinných složek, neobsahuje žádná umělá barviva a je té nejvyšší kvality. Využité rostliny jako kosatec, tuberóza nebo pelargonie se pěstují a sklízejí v souladu se společenskými normami a požadavky životního prostředí. Nové vůně Rivières de Cartier ztělesňují dlouhodobý závazek domu Cartier k odpovědnosti. Tento slib je poplatný u všech vůní Cartier.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.