Sociální sítě
Nahoru

Čelovka do každé situace

Novinka Head Light H20 Pro od značky Varta přináší řadu funkcí nejen pro běžné použití, ale také pro sport či kemping. Základem je odolná konstrukce, která si poradí jak s pádem ze 2 m, tak i v kontaktu s vodou (IPX4).

Samozřejmě čelovka staví zejména na výkonném světle a to zajištují hned tři LED diody. Majitel si může vybrat mezi bodovým (vhodné na svícení do dálky), tzv. flood světlem (pokrývá větší prostor) a červenou LED pro „stealth“ režim. Varta H20 Pro nabízí několik režimů. Krom bodového a zmíněného flood také kombinovaný, kdy je aktivní jak flood, tak bodové světlo pro maximální osvětlení jak do dálky, tak i prostoru. Všechny tři režimy – bodové, flood + kombinovaný navíc nabízí možnost regulovat výkon pro nastavení intenzity světla podle potřeby.

Z pohledu ryzího výkonu nabízí H20 Pro až 200 lumen, 50 m dosvitu a až 52 h provozu. Pro ideální nastavení při používání nechybí příjemný a nastavitelný hlavový pruh, který je navíc pratelný. Čelovka samozřejmě disponuje také výklopnou hlavou. Nechybí ani indikace slabé baterie (3x AAA) blikající červenou diodou. Samozřejmostí je 3 letá záruka.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.